Srbija jedini kandidat za EU koji se nije uskladio sa novim odlukama vezanim za Ukrajinu i Severnu Koreju

Ostavite komentar


  1. Zato što ste ovisno od EU.Vidi,oni mogu bez Srbije a Srbija bez njih malo teze i bolnice.Menjaj sebe na bolje,kad ne možeš ceo Svet.

  2. a zasto bi se mi uskladivali s ovim glupostima. mi nismo clan te oloske organizacije niti cemo ikada biti. a nije mi ni zao. samo ne znam kako ce da preezivi vucic bez eu.

  3. Jedini smo i kandidat koji ako zeli u EU mora i formalno i zvanicno priznati deo otcepljene teritorije tj Kosovo , a to je stav kolovodje EU Nemačke, iako se u poglavlju 35 to ne trazi

Ostavite komentar


Politika

Jekić (SSP): Građane Ćuprije ne interesuje EXPO već da se leče, imaju pijaću vodu i autobusku stanicu 7

Jekić (SSP): Građane Ćuprije ne interesuje EXPO već da se leče, imaju pijaću vodu i autobusku stanicu

 Aleksandar Vučić nije došao u Ćupriju da se izvini građanima jer ih je obmanuo za početak izgradnje internističkog bloka, da se izvini što zbog njegove politike nemaju nijednog onkologa ni dečijeg hirurga i zato što neće imati uskoro ni lekare specijaliste jer one koji idu penziju nema ko da zameni. Došao je da priča o naoružanju” izjavio je Dalibor Jekić, narodni poslanik Stranke slobode i pravde u Ćupriji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.