Haradinaj: Srbija kupovinom raketa otvara radna mesta u Rusiji

Ostavite komentar


  1. Haradinaj sad vec stvarno prica glupsoti,bolje da ukine takse da narod moze da zivi.

  2. Haradinaj bi mogao da se bavi svojim problemima a ne da vodi računa o tome šta Srbija kupuje i čija radna mesta finansira!

  3. Šta drugo da se od jednog ratnog zločinca očekuje, nego da mlati gluposti.

    1. Ne, nije. Samo Vam se čini?! Kakva konstatacija, majko mila?!

  4. Haradinaj je poznat široj evropskoj javnosti kao osoba sa malim koeficijentom inteligencije pa otuda njegove izjave izazivaju više smeha nego pojedini „standup“ komičari.

    1. Ne znam kako je on poznat „evropskoj javnosti“ ali, prava je slika i prilika, pravi je lik tipičnog gradjanina albanske nacionalnosti sa Kosova i Metohije. Barem 90% gradjana, po liku i delu liči na njega ili, svejedno, on liči na 90% svojih sunarodnika. Ta sličnost je neverovatna i po izgledu, i po koeficijentu inteligencije, i po načinu na koji vodi svoju „političku borbu“.

      1. U normalnom svetu ovo bi se smatralo čistim rasističkim komentarom.

        1. To ne vredi za Srbe. Kada ti nesto napises protiv njih onda si ti rasista ili zlocinac ili ti izbrisu komentar a kada Srbin pise racisticke komentare to je u redu jer je to bozja nacija koja ima pravo da pljuje i ubija nesrbe.

        2. Gospodine Knezevicu,
          Srbija od Beograda do Tokya i to od kamenog doba ,
          gledajuci iz te perspektive ja vas potpuno razumjem. .

      2. Da da u pravu ste, zamilsite kada padne mrak onda se oni penjaju na drvo da tamo spavaju gde upotrebljavaju repove da drze balans.
        Zato pokusava nebeska Srpska nacija da unisti ove cudoviste sa niskom koeficijentu inteligencije i strpa u masovnim grobnicama gde niko ne moze leseve da nadze.
        Vi ste svetlost civilizacije,vi ste najljepsi, vi ste najpametniji, vi ste najmiroljubivi. Da nije bilo vas ni svet ne bi se okretao.
        Razumem da za vas je veoma tesko ziveti blizu neke divlje nacije koja vama smeta u napredku

        1. Da biste bili zadovoljni, evo, moja dva odgovora na Vašu opasku o meni i mojoj ličnosti, nisu objavljena. To je još jedan dokaz, moram priznati, naše srpske infantilnosti Verovatno se na sličan način ponašaju i albanski mediji, kada su u pitanju komentari Srba sa Kosova i Metohije. Pretpostavljam da su albanski mediji puni srpskih komentara?

  5. Od Haradinaja nisam ni očekivao nešto pametno da će reći,budalaštine…

  6. Ovo naravno nije dobronamerna izjava ..A o tome bi trebalo da se priča i u Srbiji..Hoćemo u EU a kupujemo rakete od Rusa..Kao da bi nas to spaslo da nas ponovo bombarduju..Nešto se kao pravimo mi kao neki junaci ..inat ,prkos itd a kada god podignemo glavu neko nam ..razori zemlju i pobije trećinu stanovništva ,trebalo bi da nas je to naučilo pameti a nije

  7. Molim vas nekometarišite bu……nu Haradinaja.
    Pa on osim krađe kofera po Nemačkoj i klanja Srba nezna ništa drugo (izvinite zaboravih i svojih sunarodnika koji nemisle isto) on bi trebao da lezi u zatvoru i tamo završi neku školu makar osnovnu a tamo
    nemožeš da kupiš školu.

  8. Pa dobro, zaradila je i Amerika otvaranjem radnih mesta u svojim vojnim bazama po siptarskoj kvazidrzavi …

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.