Srbija nastavila politiku „nezameranja“ Rusiji i Kini

Izvor Danasa iz zapadnih diplomatskih krugova o odluci naše države da ne podrži izjavu o mirnom napuštanju Avganistana

Ostavite komentar


  1. A zašto bi Srbija trebala da se meša u nešto što je Amerika zakuvala? Prvo su stvorili Bin Ladena i pomagali Talibane zbog Rusa, a kada su Rusi otišli oni po običaju zbog ličnih interesa potpuno promenili stav.

  2. A zašto bi se Srbija mešala u nešto što je Amerika zakuvala i rizikovali neku terorističku akciju u Beogradu? Dosta je nama tih Američkih kuhinja i na našoj teritoriji.

  3. „kurs nezameranja talibanima“, koji su ponovo u usponu u Avganistanu“. Pa njihov je ceo Avganistan o kakvom usponu govorite.

  4. Bravo za Srbiju. Potpsale sve zemlje zavisne od amerike. Sluge. SAD napravio haos i onda naredio da se taj haos prelije ma druge države. Licemerno.

  5. A ko je pokusao da ih izmiri, pa Srbi, jedini na svetu koji su pokusali , dok su ih drugi svadjali Srbi su pokusali da ih mire, prema tome sve osalo sto se pise o Srbima u vezi i jednih i drugih i trecih pada u vodu. Steta sto nisu uspeli da se izmire. Jedina Srbija vodi miroljubivu politiku sto dokazuje i ovim primerom .
    Steta, sada se jedino moze apelovati na Talibane da se ponasaju civilizovano u odnosu na zene i devojcice , ko zna mozda i hoce , mozda ce neke svoje zakone da promene i usklade sa zakonima koji se primenjuju svugde po svetu a mozda i svet da razmisli i da usvoji neke njihove, evo vec sada su objavil da smrtna kazna ceka svakog pedofila i narkomanskog dilera . Da se prica malo i o tome po svetu a ne da se lelegalizuje tako nesto .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.