Srbija ne treba da se stidi saradnje sa NATO

Zvaničnici alijanse, njenih država članica i EU razgovarali o Zapadnom Balkanu

Ostavite komentar


    1. Veljko ajd malo razmisli ,ima li Srbija sanse da uvede pravni poredak na Kosovo u ovoj konstalaciji snaga a zamisli da smo u NATO ,ko bi nam branio da sa vojskom i policijom udjemo i zavedemo red ,e vidis ali prosecnom Srbinu je vaznija ljubav prema Rusima koji su nam izdrpali Nis a za uzvrat nam dali stare migove,nego nas interes i teritorija ,jos jednom se pokazuje da smo sebi najveci neprijatelji ,za ovo sto ja zastupam treba biti pragmatican da ne kazem pametan !

  1. PPritisak je stalan. To se vidi po broju ubijenih bombama a zatim po broju umrlih od uranijuma, po broju umrlih zbog sankcija da nije pružena odgovarajuća lekarska pomoć deci, omladini i srednjoj generaciji krajem 20. veka, to se vidi po sankcijama koje vrše Šiptari nad srpskim stanovništvom, to se vidi po trgovini prganima jer su lekari bez granica prethodnica NATO, itd

  2. trebalo bi sa srbijom napraviti zajednicka preduzeca po modelu 50/50 za sume,vode,elektoprivrede,i trgonski lanac maloprodaje supermarketa generali kriptona sa 540 objekata za zajednicku prodaju robe iz bosne i srbije.isto bi trebalo integrisati i naftne industrije 50/50 sa novom kompanijom balkan oil limited.ad

  3. Na zalost vecina Srba su nepragmticni i emotivno nastrojena sto je u politici cist minus ,ulazak Srbije u NATO bi znacio isti takav uticaj Srbije na Kosovu kao i Turske na Kipru ali polupismenim Srbima je vaznija ljubav prema Rusima koji otimaju NIS nego sopstvena teritorija i interes !

    1. Nikakve to ljubavi nema, saradnja moze, clanstvo NE. Nema to veze sa rusima, u pitanju je srpski nacionalni interes a ne americki koji treba da presudi. Zato NE!

  4. NATO nije pozeljan ni u jednoj varijanti . NATO je teroristicka organizacija „pod upravom“ americke korporativne elite – mafije .

  5. Ne treba da se stidi, ne treba ni da se ponosi.
    Srbija prvenstveno treba da se vodi državnim interesima, a oni su dosta složeni.
    Mala smo zemlja, okružena NATO članicama, imamo dobre odnose sa Kinom i Rusijom, što je i njihov interes, pa članstvo u NATO ne bi bitno ništa menjalo.
    Ljudi su još pod uticajem Miloševićeve pažljive propagande, još misle da imaju misiju spašavanja sveta od zlih natovaca.
    Verujem da ovdje nikada neće biti rata, ali bez obzira članstvo u NATO daje sigurnost i mnoge pogodnosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.