Srbija ostala uzdržana pri usvajanju rezolucije o nestalima u Siriji: Da li neko diriguje kako naša zemlja glasa u UN?

Ostavite komentar


  1. Nisam siguran da gospođa ambasadorka shvata da je i Sirija, čiji su građani u pitanju asala protiv? Zašto mi treba da budemo veći sirijci od sirijaca?? Ili možda treba da bespogovorno slušamo velikane kao što su Luksemburg, Albanija i Sev. Makedonija koji sigurno samostalno vode spoljnu politiku??

  2. Mi smo toliko zastranili da ni u ovakvim humanim akcijama nemamo osećaja da treba da učestvujemo i omogućimo bar istinu i posmrtne ostatke onima kojima pripadaju. Tešku dijagnozu imamo i sve dok ne rasčistimo te naše 90te istinom da smo za mnogo toga mi odgovorni (pojedinci medju nama i naročito ova vlast sada) i da bez toga nema pravog napretka zemlje u svakom pogledu.

  3. Проблем несталих су последице, узрок је чувено пролеће које се претворило у катаклизму.

  4. Umesto Srbiji postavite to pitanje Siriji koje se to najviše tiče.

  5. da li je gospodja rodjena sestra srecka djukica, mnogo lice, i mentalno i fizicki

  6. Mi smo debili da neznamo sta treba da radimo nego da slusamo neke bezveze tipove

  7. Normalno da smo uzdržani .Nas niko nije takoreći podržao kad su naši nestali u Hrvatskoj i na Kosovu a drugo zemlja o kojoj se radi glasa protiv znači da nešto nije uredu.

  8. E kako sam neobavesten. Kad sam video naslov pomislio sam kako je moguce u Danasu, pa jos i Sormaz da to kritikuje jer sam pomislio da je to neki projekat koji podrzava zvanicna Sirija, a protiv je interesa SAD u toj zemlji. Kad ono medjutim. Videh da je upravo u interesu SAD i u skladu sa njenom spoljnom politikom i opet sve dodje na svoje.

  9. Srbija se uzdrzala prilikom UN glasanja. (Putin likes it) To je otprilike kao i kada se dete opire da ga majka okupa i onda predlozi svojoj majci kompromis – okupaj me ali nemoj da me nakvasis.

  10. Providni ste. Kad se glasa po nalogu uS onda je to ok. Izgleda nije poželjno imati svoje mišljenje u vašem orvelovskom svetu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.