Srbija otvorila još dva poglavlja

"Zeleno svetlo" Brisela je podstrek Beogradu da nastavi reforme, kažu diplomate

Ostavite komentar


  1. ,,Sreća,, pa se sa istom ,,učinkovitošću,,moglo i otvarati i zatvarati,,vrata i prozore u onoj,ubajaćenoj,atmosferi,,koju su napravili,,sličajno,,BAŠ OVI KOJI NAS I ŠUTNUŠE ,IZ EU,ALI,ONI I DALJE,,RADE,, ,,samo,6 godina,,Posebno glavna urednica,,,VELIKE SRBIJE,,stara i,proverena drugarka,kadrovika,,,joj,iz SLAVNIH,IM,,90tih. .Gde li se,,zaturilo,poglavlje od koga sve počinje,23 pa i 24,ili je i to,,lideru,,sitnica,,a Oni u EU,,,MRZU,,dostignuća,,sadašnjih,,,spasitelja,,.Ovako se,,zarađuje,,peMzija ničim potkrpljenim,,radom,,.Od NULA DO 101 PA UNATRAG do,,POBEDNIČKE,,LENIJE.AV END COMPANY..

  2. Mnogo smo zaostali za CrnomGorom a kad je Vucic uzeo vlast bili smo na istom, ljudi koji su pomogli njegov dolazak valjda znaju zasto su to uradili.

Ostavite komentar


Politika

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto 10

Novi DSS: Vlada agituje za Rio Tinto

Nova Demokratska stranka Srbije (Novi DSS) saopštila je danas da se kompletna izvršna vlast Srbije, kampanjom na društvenim mrežama "5 zelenih činjenica o projektu Jadar", uključila u direktnu agitaciju za ostvarivanje interesa jedne strane i privatne kompanije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.