Srbija pod ruskom kapom: “Noćni vukovi” organizuju skup podrške dolasku Lavrova u Beogradu

Aleksandar Zaldastanov poznatiji kao Hirurg tvrdi da su svi mostovi između Ruske Federacije i zapadne civilizacije spaljeni

Ostavite komentar


  1. Promicanje rokenrola i Harley Davidsona. Hahaha. Bilo bi pohvalno da drugovi mrze zapad i pri tom voze Urale, plešu kozačka kola i na glavama im šubare.

  2. Sve veze sa Zapadom su prekinute osim delova za Harley Davidson motore hahaha…

  3. Ako smo pravna drzava,onda ih pohapsoti dok kroce na teritoriju nase Srbije.Nismo mi Ukrajina.

  4. Da zaista je hriscanski kada KGB ovci ubijau po susednoj zemlji hriscane i pravoslavne i sve druge.

  5. KGB moto banda koja se poziva na Hriscanstvo… digli su licemerje na novu lestvicu. Ali ovo takodje pokazuje koliko smo mi Ruska gubernija

  6. Sami sebi pravimo probleme pa kad nam zavrnu usi onda se dernjamo na sav glas, kunemo i optuzujemo druge. Nedostojni smo i bedni postali poslednjih 30 godina, stidim se ovakve Srbije.

  7. Pa to je ‘normalno’ da se ovi zli vukovi pozivaju na tzv. Hrišćanstvo, koje propagira Kiril i ruska crkva. Oni bi da ubijaju za Hrista, iako je Hrist jasno rekao da ko se lati oružja od njega će poginuti. Oni imaju oblik pobožnosti, ali se i delima i rečima odriču Boga i njegovih moralnih načela. Ove ruske kopije ‘anđela pakla’ su produžena ruka ruske politike koja je pukla po svim šavovima.

  8. ,,Hriscanizaciju“ provode ubijajuci decu, zene, starce, ruseci sela i gradove u Ukrajini ? Otklon od zapada i zapadne kulture provode noseci rokerske jakne i vozeci americke kultne motore?

  9. Sve vrste propagandi natonaci su ok, al nešto drugo, to je strašno. Hvala!

  10. @Dr SS

    U kom svetu ti zivis? Sta ti fali?
    Hteo bi da zivis u jednoumlju gde nemas pravo na svoje misljenje? A?

  11. Pokrenuli liniju odeće „Wolf Wear“, a voze Harley-Davidsone. Sve 100% rusko, ćirilično i pravoslavno…

  12. ….ne postoji sveti rat za hriscanstvo….nit Gospod to ikad reko….terajte ovu bandu

  13. I ko ih je uopste pustio? A posto ih je pustio, zasto dopusta da otvoreno pozivaju na podrivanje ustava Srbije i okupaciju?

  14. Bolje je biti pod kapom, nego pod NATO bombama koje smo doživeli i preživeli !?

  15. Svi mostovi spaljeni, osim mosta imitacije Američke kulture. Vidi ti motoraše, izgledaju kao karkature neke Holivudske produkcije, a ovamo „mostovi spaljeni“. Idi kopiraj babuška lutkice, bato. Kako su smešni bre…

  16. @ Dorđe… Ovi, ako dođu, njih preživeti nećemo. Zato im treba izbušiti gume…“Buši, ahaha, buši, ahaha…“

  17. Koje fiktivno “ pravo na mišljenje“ pominje neko a svaki dan ukidaju pravo na život. Kome je dobar onaj ko je ubijao decu ove zemlje, neka ide tamo gde misli da „ima pravo na mišljenje“. Samo neka ne nosi pokradene pare ovog naroda.

  18. Koji su ovo pacijenti, majko mila. A i mi zajedno sa njima kada ugošćujemo onog Lavrova kada se ceo svet ograđuje od Putinove zločinačke politike. Nadam se da će se odustati od te posete, ali iskreno sumnjam.

  19. Bože me sačuvaj kad u Srbiji jedan bajker ima neku vrednost, neki značaj, pa se meri šta je taj rekao, pa se taj sastaje sa našim predsednikom, au bre… Mi živimo u zemlji čuda…

  20. Bice spaljeni dok ti ne zafali deo za tvoj Harli kao i ostalima…………….

  21. Ono, kad se protiv Amerike boriš na Harley-Davidsonu. Neprocjenjivo.

  22. Jos malo samo da poimence prebrojimo ovih dve hiljade kvislinga u Srbiji- i u vlasti o u opoziciji. Oni vole one sto su nas bombardovali pa ce morati da odgovore odakle im pare? I narodu o sudu.

  23. Megido
    Šta pušiš druže mili ?
    „Nemoj da mračiš, popij jedno svijetlo…“

  24. Zašto Harley na tri točka?
    Mogli su da mu stave pomoćne točkiće.

  25. Da li je Rusija u stanju da prizvede barem decji tricikl?

  26. Sta se to desava sa nama?, sta mi dozvoljavamo, … Ne dozvolimo da nas horde svojataaju,. Imamo li mi drzavu koja stiti narod ili ponovo moramo da se branimo sami. Dolazak Lavrova namerna provokacija, a Vucic sta li on radi?? merka li lustere, bira li konopce…..???? Sta on kaze,, a Vulin…….

  27. Hahaha danasovi botovi rade punom parom. No možda vam neko i poveruje da ovo nisu botovi , da stvarno većina ‘vako misli … u zemlji gde je 80 % naroda uz Rusiju.Vi kao da ste iz Gebelsove guzice izašli.

  28. Te nocne vukove i njihove pristalice trebalo bi poslati u Ukrajinu da se tamo malo provozaju po razrusenim i sravnjenim gradovima… tek tada ce im postati jasno koje su sve mostove porusili Putin i svi oni koje ti „vukovi“ podrzavaju. Srbija mora da se distancira od ovakvih pokreta i ljudi.

  29. Rusi su nasa braca, uvek su dobrodosli. Hriscani su im zahvalni jer se za sve nas bore protiv satanizma. A vi ostali se vidite gde ste, kome se klanjate. Ili mozda to cinite rado. Svako bira carstvo kojem ce prikloniti.

  30. Pitam se pitam koliko para ovaj „vernik“ dobija od kremaljskog hazjajina…
    I to u eurima
    Ja se iskreno nadam da ima u ovoj drzavi bar malo pameti pa ce neko organivati miting protesta protiv dolaska agresora

  31. Опет је главни уредних овог листа потврдио да ове новине треба затворити, не забранити, живим у слободном свету код нас се ништа не забрањује. Увек када пошаљем неки осврт за Данас, Нову српску политичку мисаои Политику заборављам да живите у диктатури, видљиво је , очито је такође да та диктатура вама не смета. Исто као за време Dr. Гебелса, или Смислова или Ђиласа, то је онај штоје ишао по Србији са два пиштоља у рукама и убијао све српско што је стало испред цеви. Зашто нико у Србији НЕЋЕ да схвати и прихвати да је истина највећа вредност на свету ??? Ви би продали Србију само да не прихватите да објавите истину !!!

  32. Nije Zapad Srbiji opcija nego, kako sada stvari stoje sa „istorijskim trenutkom“ Rusija. U tom kontekstu „Noćni vukovi“ imaju svoj smisao. Mladim ljudima savetovao bih da im se pridruže. Njihovi snovi treba da budu u Rusiji, daleko vitalnijoj zemlji no što su to danas zemlje Zapada.

  33. To je licna Putinova telesma Garda njegovi „Psi“ cuvari i sigurno nemaju dobre namere niti ih je briga za Srbiju ia narocito ne za srpski narod.To su obicni provokatori koje je poslao Putin da na tako primitivan nacin okalja Srbiju a nase vlasti to dozvoljavaju jer im to odgovara da narod drze u neznaju i siromastvu da bi kriminal lepo iso svojim tokom a oni se nesmetano bogate

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.