Srbija povlači odluku o proterivanju ambasadora Crne Gore na molbu Vučića

Nakon večerašnjeg sastanka predsednika, premijerke i ministra spoljnih poslova

Ostavite komentar


  1. Sta ima Srbija da preispituje odluku? kakav akt dobre volje? Pobogu, nije se Tarzan mesao u Srpska unutrasnja pitanja nego vas ambasador u crnogorska. Ipak ovakvim razvojem situacije se vidi da AV zarko zeli otklon od Seselja i skidanje oreola diktatora sa svog imena. Kasno. Ako dozvoli demokratizaciju drustva propao je. Ako je ne dozvoli, opet je propao kao politicar. Na srecu svih nas koji zive na ovim prostorima.

  2. Iako se ne slazem sa odlukom, jer sam besna ponasanjem crnogorske vlasti prema nasem ambasadoru, ipak je ovo najrazumnija odluka.
    Vucic, Ana i ostali su doneli racionalnu odluku koja će da smiri situaciju.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.