Koalicija Srbija protiv nasilja podeljena oko francusko-nemačkog plana, o tome će kad „sruše“ Vučića

Ostavite komentar


  1. Ne treba ga rusiti,vec samo skloniti iz javnog zivota i lustrirati i to odmah.Zato Beograd pre svih mora pobediti.

  2. Mislim da je ovo rešenje i jedino moguće , u ovim uslovima…u ostalom taj sporazum i nije pravi sporazum, već u suštini ultimatum..

  3. Prvo da sruše Vučića pa će onda da prihvate plan kao što su i pre prihvatali sve što im se servira sa Zapada

  4. Bogami, kako se izbori priblizavaju tako se njihovi stav ovi menjaju, Sta je sad ovo, omeksali Vucic se javlja iz opozicije. I onda kada dodju na vlast svako ce da gusla svoju pricu pa ce po dobro srpskom obicaju da se razidju.

  5. Svako ima pravo da iznese svoj stav u vezi Kosova. Na nekim novim izborima kada Evropa ugradi u poglavlje da Srbija ne može u EU bez priznatog Kosova tada se moraju svi izjasniti ko je zašta.

  6. I onda kažu glasaj za njih, a oni veći radikali od radikala. 30godina nasilja i nismo se opametili! Hoću mir, pomirenje, saradnju, neću novu Banjsku, hoću normalan život za svoju i albansku decu… Hoću sporazum, hoću EU!!!!!!!!

  7. Nije tema Kosovo. To je tema za zamajavanje.
    Prava tema je skupoća. Porast cena struje, hrane, osnovnih životnih potreba. Tema su bolnice u kojima nema lekara i osoblja. Tema je prevoz. Tema je kako preživeti sa ovim tigrovskim platama.
    Kosovo je tema na kojoj je Milošević došao na vlast, na kojoj Vučić ostaje na vlasti.
    Zbog te teme smo imali najveću inflaciju na svetu, sankcije i bombardovanje. Za sad imamo opet veliku inflaciju, sankcijama se još uvek preti…
    Za to vreme Srbiju napusti po 50.000 ljudi godišnje, pretežno mladih.
    Jadni su samo Srbi na Kosovu, jer su taoci politike Beograda.

  8. Ja imam samo jedno pitanje, ako je pristao na plan koji je dobio u Ohridu, nas idiot od predsednika, kako neko moze da izmeni plan na koji ste vec pristali? Ugovori su obavezujuci ukoliko niste supersila, mi sve jesmo osim bilo kakve sile. Ja nigde nisam cuo od opozicije za koju cu na zalost da glasam, kako ce vratiti vreme u nazad i kako ce ubediti svet da je Kosovo jos uvek nase?? Ako neko moze da mi da odgovor ja bih bio zahvalan?

  9. Nije sramota biti protiv francusko-nemačkog plana ako se radi samo o tome kako da 17. decembra „sruše“ Vučića tj. da „sjaše Kurta da uzjaše Murta“ ali ako neko veruje da ce ta „proevropska koalicija“ sa takvom „proevropskom politikom“ pomaknuti Srbiju sa „mrtve tačke“ ka članstvu u EU, taj se grdno vara !
    Politika daj mi jednom da „srušimo Vučića pa onda lako čemo“, onda cemo sve „Jovo nanovo“ i nije bas politika koja bi na bilo koji nacin „preusmerila Srbiju na pravi put“ ako se pod tim „pravim putem“ podrazumeva napredovanje Srbije ka članstvu u EU što bi po svoj logici trebao biti cilj „proevropske opozicije“ ali kao sto nazalost vidimo nije !
    Ne treba smetnuti s’uma da u toj „proevropskoj koaliciji“ nema ni saglasnosti o uvodjenju sankcija Rusiji pa samim tim ni „uskladjivanja spoljne politike sa politikom EU“ zbog cega se moja komsinica „baba Rada“ s’pravom pita sta je to sto tu koaliciju cini „proevropskom“ ?

  10. I jos nesto Ivanovic, bratanac pokojnog Olivera, od skoro je u politici i upao je u koaliciju, ne znam zasto i on i Parandilovic…… Cuta nije relevantan toliko, zna se ko su glavni akteri opozicije ,ko su oni sto su intelektalni,iskusni itd.

  11. О Косову се само тупе зуби, што би рекли наши стари, то нема сврхе о томе разговарати више, Косово је завршена прича, то је независна држава свидело се то нама или не. Паметнија су посла да се гледа да се ово зло до Вучића и СНС које нас је снашло што пре склони.

  12. Zar nije ostalo da POSLE izbora raspravljamo na ovu temu? Zbilja se pitam dve stvari. Prvo, kako da sada za njih glasam? I drugo, zasto ocekuju od EU bilo kakvu podrsku? Ove izjave ce ZABETONIRATI vlast AV. Dokle ce „branioci“ Kosova koji nas vec 30 godina vode u propast objasnjavati sta je BILO, bez ikakve ideje STA SADA? Mislim, jasno je da je tamo vec stvorena DRZAVA u kojoj zivi vecina koja nas (uglavnom sa dobrim razlogom) NECE!

  13. Konačno jedno istupanje sa stavom od ovih političara i sa jasnom neuvijenom porukom, taj plan Srbija jednostavno nikada ne može prihvatiti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.