Srbija protiv nasilja neće da učestvuje na ponovljenim izborima 30. decembra

Ostavite komentar


  1. Jel vas neko moli da ste jaki ucestvovali bi no se plasite hocete na silu da menjate vlast predjoste sve granice normalnosti

  2. Dobra odluka, ali jedina moguca je da vratite mandate. Svi. Ko to ne ucini priznaje rezultate pljacke izbornih glasova naroda Srbije !

  3. Sve je to trebalo tražiti i pre izbora. Vlast mi nije jasna, znaš da si pokrao. Da te narod neće. Bolesno srljašu vrtlog sukoba sa narodom, kome je pri kraju strpljenje. Kada ustane kuka i motika,neće imati sa kim da pregovaraju.

  4. Ja ne verujem da ste bili toliko naivni da potpišete zapisnike na biračkim mestima nakon očigledne krađe…

  5. Vi stalno sebi dajete outogolove sa vrlo pogresnim odlukama . Pa Vucic jedva ceka da vas ne vidi u Skupstini Republike i Grada . Vi cete izigrati poverenje gotovo 1 milion ljudi koji su za vas glasali i koji traze vasu dalju borbu . Ako bojkotujete vi cete nestati kao opozicija , necete imati prisutnost u medijima a ni sredstava . URAZUMIITE SE . Umesto da ste u nedelju objavili : Dobili smo gotovo milion glasova u vrlo neravnopravnoj izbornoj trci gde su nam noge bile vezane , bez podrske medija sa nacionalnom frekfencijom i uprkos ocigledo problematicnim izborima , sa potkupljivanjem biraca ,dovodjenjem glasaca i satanizovanju opozicije ,. hVALA GRADJANIMA NA POVERENJU I NASA BORBA SE NASTAVLJA A SVE NEREGULARNOSTI U IZBORNOM PROCESU RESAVACEMO LEGALNIM PUTEM . – ovako radi ozbiljna i odgovorna opozicija.

  6. Ne dajte se!
    Zar da im potvrđujete krađu?
    Studenti odbraniti svoju budućnost.
    Dosta nam je i preko glave dobrota ove vlasti

Ostavite komentar


Politika

"Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači": Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma 6

„Kako verovati nekome kome ne veruju ni njegovi birači“: Profesor Oliver Tošković o pozadini protesta protiv iskopavanja litijuma

Protesti protiv iskopavanja litijuma i šire mape potencijalno novog rudarenja po Srbiji se vezuju za ekologiju i pitanja zdrave životne sredine, iako su problemi iza njih dublji i vezani su za (ne)funkcionisanje države Srbije. Naime, ma koliko da nas brinu pitanja životne sredine, a naravno da bi trebalo da nas se tiču, jednostavnije rešenje bi bilo da se obratimo nekoj nadležnoj instituciji - kaže za Danas Oliver Tošković, profesor na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.