„Srbija protiv nasilja“ traži leks specijalis za fer izbore: Dugoročno rešenje – prelazna vlada u kojoj bi opozicija imala najmanje dva ministra

Ostavite komentar


  1. Prema prethodnim izborima i njihovim rezultatima – o kakva dva
    ministra opozicija razmišlja u prelaznoj vladi.

    Stanje na terenu je – najmanje pola.

  2. E,neka ste mu rekli u
    brk.Dosta je bre, Vuči
    ćeve strahovlade i di
    ktature.HOĆEMO SL
    OBODU…

  3. I šta će biti kad vlast ne ispuni većinu tih zahteva (kao što i ne namerava), odnosno „kozmetički“ ih ispuni? Bojkot ili novi krug kuknjave o nepoštenim izbornim uslovima (što jeste istina) ili opet protesne šetnje dok ih AV ne „izliže“. Odnosno: kako ćete, pre izbora, „uceniti“ vlast da iole upristoji sve što se upristojiti mora kada znamo da oni reaguju samo na visok intenzitet „ucene i pritiska“.

  4. Potpuno se slažem. Ako se makar jedan od zahteva ne ispuni ne ići na izbore, jer ovo nisu ponovljeni izbori zato što je bilo 50:50, već zato što je sns pokrao izbore.

  5. Ministar unutrašnjih poslova obavezno da bude Radomir Lazović, a ministarka lokalne samouprave Ana Lalić, To bi bila idealna rešenja.

  6. Znam da nećete objaviti, al, trebao bi da se čuje i glas razuma. Možda ovoj opoziciji treba savetnik koji stoji sa obe noge na zemlji – razuman. Pitam se kakva je korist traženja nekih ministarski funkcija, kad je jasno i vrapcu na grani da vlastodršci to niti hoće niti moraju da ispune. Mislim da su ovim predlogom pokazali neozbiljnost i da su dobili jedan kazneni poen. Opozicija ako želi da pobedi treba da se fokusira na činjenice i dokaze, a ima ih hvala bogu na pretek, tako da nije potrebno tražiti nemoguće i trošiti prostor i vreme nepotrebno. Stalno se piše o prijavama ne Beograđana u Beograd, mani to za sada liči na čula – kazala. Želeo bih da pročitam da kada je napisano da je na jednoj adresi prijavljeno 45 osoba, da aktivisti opozicije odu na lice mesta i istraže, da nađu veze u SUP-u ili već redovnim putem dobiju imena sa te adrese. Ovako ja kao neopredeljeni sam u dilemi ko me laže da li ovi koji kažu da je na jednoj adresi prijavljeno 44 osobe a kada se prijavljuje 45 iz SUP-a će da idu na lice mesta da provere. Ja u sve verujem , ali i u ništa ne verujem. Hoću reći svaka informacija treba da bude jasna i nedvosmislena ne treba dozvoliti čitaocu da sumnja u verodostojnost informacije. Koliko znam objavljivanje imena i prezimena nije protiv zakonito, a adresa ne mora da bude sa brojem stana ili kuće, dovoljno je i ulica. Dalje, opozicija ne komentariše odgovor premijerke da u poslednja 72 sata prijavljen je samo jedan građanin na teritoriji Beograda.Zašto u poslednja 72 sata zašto nije u poslednjih 10, ili 30, ili 120 dana. Mislim da je potrebno više konkretni prevara i kako su to pokradeni i kako i dalje žele da kradu u šta ja uopšte ne sumnjam, samo želim da pročitam i to da je Marko Marković prijavljen na nepostojećoj adresi ili da ne živi na toj adresi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.