Da li se Srbija sporazumom o iskopavanju litijuma udaljava od Rusije, a „klizi“ na putu evropskih integracija?

Ostavite komentar


  1. Srbija nije vise Srbija, postaje kolonija i vazalna drzava.Jasno je to Rusima,nama Srbima, Kinezima a i braci Srbima na KiM da su izigrani i izdani

  2. I opet rečenica „Srbija izvozi oružje Ukrajini“. Poštedite nas više sličnih dezinformacija.

  3. Srbija klizi u kolonijalni ropstvu, rudarski jamu i umiranje od kancera i autoimunih oblasti. Nebitno ko drži bic.

  4. Ne razumem kako eu integracije mogu da se gledaju u pozitivnom svetlu? Biti kolonija i nije neka buducnost.

  5. Drago mi je da se narod koliko toliko osvestio. Kolonija je kolonija. Kineska ili Nemačka, dobro nije.

  6. Srbija klizi gde mafija zeli da je prtvori u pusinju, otvore rudnime pokupe pare i ostave robove tu da rade dok ne pomru od kancera.

  7. Ja postujem Sonju Biserko za ono sto je uradila ali ljudi moji ne vidim zasto nju pozivate da tumaci ovakve teme. Ne bavi se, niti se ikada bavila medjunarodnim odnosima i svako tumacenje ce se svesti na pricu o nacionalizmu, srpskom svetu itd. Naravno da je Vucic nacionalista i naravno da bi sutra ‘uzeo’ CG ili RS ali nije on lud i zna da to ne moze pa nece ni pokusavati. Njemu to treba kao retorikcka varka da sakrije ostale malverzacije. A ovo kako Biserko izvodi ‘zakljucak’ da je AV dobio zeleno svetlo za CG i RS je potpuno promaseno tumacenje.

  8. To je samo taktički potez autokrate, kome je samo važno da produžava svoju vlast u nadi da će u međuvremenu sebi obezbediti aboliciju pred svojim narodom. Nema pomenuti Gospodin nikakvu državnu politiku, jedina njegova politika je sve politike, podredi svojim interesima i u tu svrhu on sa pozicije apsolutne vlasti, sve podređuje svojim interesima, svakodnevno. Jedina konstanta njegovog vladanja je stalna prevrljtljivost i licemerje i pred svojim narodom i pred međunarodnim činiocima.

Ostavite komentar


Politika

N1: Nakon Sarajeva, direktor CIA dolazi i u Beograd 10

N1: Nakon Sarajeva, direktor CIA dolazi i u Beograd

Direktor američke Centralne obaveštajne agencije (CIA) Vilijam Berns (William Burns) doputovaće u Beograd nakon posete Sarajevu, a u glavnom gradu Srbije će se sastati sa lokalnim zvaničnicima, prenela je večeras televizija N1 ne navodeći druge detalje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.