Srđan Cvijić: Rat s NATO je bio kulminacija samoubilačke politike režima Slobodana Miloševića

Ostavite komentar


  1. Oni bi nas bombardovali i da je neko drugi bio na vlasti.Daleko im kuća od moje.

  2. Totalno je irelevantno tumacenje bombardovanja onih cije NVO-e finansiraju isti on koji su izvrsili agresiju na Srbiju i koji danas pokusavaju da legalizuju otcepljenje Kosova.

  3. Mislite samoubilackabpolitika Slobodna Milosevica?? Koliko znamo, on se nije ubio, niti ga je neko ubio. Dtradao je neduzan narod. A Vi kako hocete..

  4. Onda je NATO trebao da smakne jednog a to je Slobodan Milosevic a ne da ubija decu i ljude. Dakle NATO je hteo da ubija nas narod to im je bio cilj.

  5. Otporasi placenici nato pakta ponavljace jednu recenicu do kraja civilizacije, prokleti srbozderci…

  6. Ко год да је био председник био би у тешкој позицији,јер су они западни несретници тражили разлог за њихов геноцидни поступак. И нашли га у Рачку,који све сем оног што су они објашњавали.

  7. Milosevic je ratujuci protiv zapada hteo da okrene narod prema Rusiji i Kini i u tome je i uspeo.

  8. Како је овај паметан. Дивим му се. Да је он водио државу сви би мазили мачиће и веселили се доласку окупационих јединица НАТО под наше прозоре.

  9. Цвијићу, Србија није била у рату са НАТО, већ је НАТО извршио агресију на Србију.

  10. Slobodan Milošević je posle Dejtona postao „faktor stabilnosti na Balkanu“ da bi za 2-3 godine zbog msnje-više adekvatne reakcije na oružanu pobunu UČK preko noći postao „razlog“ za bombardovanje suvere države?! Bajke su za decu

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.