Srđan Majstorović: Očekujem stagniranje Srbije na putu evrointegracija još izvesno vreme

Ostavite komentar


  1. Nije dovoljno, dokle god Srbija ne kaže jasno da je ne zanima put evrointegracija sa, u najmanju ruku, zločinačkom organizacijom pod šifrom „EU“ dotle nam neće svanuti novo jutro.
    Srbija ne ispunjava političke uslove koji su joj postavljeni kao ultimatum, a tiču se pre svega Kosova i Rusije, ali zato Hrvatska koja promoviše ustaški pokret i dalje, i koja je zaslužna za proterivanje 300.000 svojih građana sa svoje teritorije je uletela pravo u EU. A realno, Srbija i ne treba da bude članica bilo koje organizacije u kojoj je Hrvatska. I da je sreće da dodje neka nova vlast koja će konačno krenuti putem tvrde politike prema našim ne-prijateljima. Dakle ne neprijateljima jer njih ne treba stvarati, ali ne-prijatelja Srbija ima puno.

  2. A sto je pogresno ,sto je Vlada bila na proslavi u ambasadi Rusije?Mi smo nezavisna zemlja sa svojom politikom.Kako politicariEU nisu do sada shvatili da vode politiku za sopstvenu propast ,,dali su glupi ili sujetni i neozbiljni kad guraju sopstvenu narod u katastrofu,,ne uce svetsku istoriju,steta,i ne uce na sostvenim greskama,,

  3. @Bole
    Vi očigledno pojma nemate o toj EU, ali verovatno je šuštanje crvendaća neodoljivo.

    @Bata Bole
    Smešno i jadno.

Ostavite komentar


Politika

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore? 10

Autorski tekst Dragana Đilasa: Zašto sada tražimo izbore?

"Sedamnaestog decembra su održani parlamentarni izbori za koji je veći deo opozicije rekao da su neregularni, i uz žalbu Ustavnom sudu, zahtevao njihovo ponavljanje. Naravno, uz promenu izbornih uslova baziranu na primeni preporuka ODIHR-a", piše Dragan Đilas, poslanik i predsednik Stranke slobode i pravde u autorskom tekstu za Nova.rs, koji prenosimo.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.