Srđan Milivojević: Nisam ja Bilu Klintonu nosio dva miliona dolara jer sam pametan - nego Aleksandar Vučić 1Foto: FoNet/ Ana Paunković

U raspravi o amandmanima na Zakona o ozakonjenju objekata poslanica Srpske napredne stranke Marina Raguš optužila je poslanika Demokratske stranke Srđana Milivojevića da je bio „lokator“ za vreme NATO bombardovanja i rekla da je on trebalo da bude procesuiran za veleizdaju.

Ona je opoziciju optužila da je uzima pare da razruši Srbiju i da Kosovo postane nezavisno te dodala da je NATO bombardovanje bilo još jedan korak u planiranju rušenja Srbije.

Srđan Milivojević rekao je da nema većeg izdajnika u istoriji Srbije od Aleksandra Vučića.

Srđan Milivojević: Nisam ja Bilu Klintonu nosio dva miliona dolara jer sam pametan - nego Aleksandar Vučić 2
Foto: Pres Predsedništvo Srbije (Arhiva)

„Nisam ja Bilu Klintonu nosio dva miliona dolara jer sam pametan, nego Aleksandar Vučić, da pobedi ne bi li opet bombardovao Srbiju a ovaj opet dobio stan. Nisam ja uzeo Tonija Blera nego Vučić, nisam ja doveo Gerharda Šredera da govori na skupu SNS-a, nisam ja izveo majku iz RTS-a pre bombardovanja, sram ga blo, nisam ja slao neispravne avione u susret nato avijaciji, nisam ja skinuo bedž Šešelja i stavio Blerov bedž“, rekao je Milivojević.

On je prethodno rekao da je predlog zakona kojim se vlasnicima nelegalnih objekata dozvoljava priključenje na struju, vodu i kanalizaciju posledica pritiska građana sa ulice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari