Srđan Milivojević: Zahtevamo hitnu ostavku Vulina i upozoravamo da nipošto ne bi smeo da bude deo buduće vlade

Ostavite komentar


  1. Sve je tačno, samo Julin je beskrajno odan Vođi i to mu je najača preporuka za mesto u vladi.

  2. Pa ko ce onda da se stara o distribuciji droge i zgrtanju novca za crna vremena – premrezen MUP teskim kriminalom !

  3. Ovog placenika bivseg otporasa koji godinama radi protiv Srbije ,davno je trebalo uhapsiti!

  4. Apsolutno podrzavam ovu inicijativu. Zar je stvarno trebalo toliko vremena da se ovako nesto kaze javno?

  5. Srdjane, u svemu se slazem sa vama, moramo pojave nazivati pravom imenom. Moramo otvarati oci ovom hipnitisanom narodu, moramo rusiti ovaj ne narodni kriminalno rezim ili nestajemo

  6. Šta vam nije jasno?
    Kriminalci na vlasti počevši od vrha, kriminalci u svim segmentima društva pod vodstvom Vučića koji je oko sebe okupio najveće kriminalce u vladi. Zato nemojte se čuditi preuzmite nešto.

  7. A zašto su fudbaleri otišli pred tribinu? Da slave? Pa tokom cele utakmice se čulo to skandiranje! I kako je policija trebalo da reaguje? Da natera fudbalere u tunel, upadne među navijače…? Upotrebi prekomernu silu, pa da imate za šta da se uhvatite. Kada demonstranti ne dozvoljavaju odbornicima da uđu na sednicu, onda je policija nepotrebna, a kada fudbaleri idu na noge navijačima- onda da reaguje. Dobro je da ti nisi ministar!

  8. Gospodin se nije oglasavao kada su zvezdini navijaci slicno radili svojima da to nije u pitanju dvostruki arsino recimo kao EU prema Srbiji.

  9. Za one koji nisu shvatili, nije problem sa Partizanovim ili Zvezdinim navijačima. Problem je sa kriminalcima, koji pod maskom navijača maltretiraju, divljaju, bahate se, diluju i zarađuju prava mala bogatstva na nameštenim tenderima, jer su u dosluhu, tj.rade sa samim vrhom vlasti, koji ih koristi za svoje prljave poslove, zastrašivanje i batinanje građana na demonstracijama, protestima i izborima !!!!

  10. Policija je upala na deo tribine gde su navijači skandirali; Vučiću pe…u i upotrebila silu. Ove što skidaju fudbalere ne smeju ni da pogledaju popreko. Ceo grad je premeežen crveno belim kranovima firme Ultra Kop koju drže zvezdine vođe navijača. To je sve umreženo, ja tebi ti meni. Što reče Đinđić; svaka država ima mafiju, samo kod nas mafija ima državu. Ova vlast je prešla igricu, pa mafija ima i državu i narod koji to podržava.

  11. Sve i da da ostavku, ima da dođe i gpri od njega sa maskom lepog osmeha i dobrote

  12. Vulin ima dobru tetku u Americi koja se zove CIA koja ga poslala da radi nemir

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.