Srđan Nogo isključen iz pokreta Dveri

Ostavite komentar


  1. Dakle počelo je rasipanje Dveri. Očigledno da njihovi lideri žele brže bolje do neke fotelje, pa se medjusobno „poubijaše“. Mada mi nije jasno zašto su Noga isključili kada je on ista priča kao i svi ostali.

  2. Ni Bosko ni Nogo ne zasluzuju poverenje naroda, obojica pozivaju na nasilje i sire govor mrznje.

  3. Demokratski, nema šta, kod nas je politički sistem davno bankrotirao, između ostalog i zato što partije postoje na principu liderstva i slepog jednoumlja, bez višegladja, frakcija i struja, posle ovofa sam u svome notesu prekrižio i Dveri.

    1. E Boško, mora da se izvrši naredba velikog brata, Dragana Djilasa, ovim potezom je jasno ko vodi dveri.

  4. Nemate tačne informacije. Nogo je isključen nakon insistiranja da se obrazloži za šta se troši novac koji Dveri dobijaju iz budžeta kao parlamentarna stranka. Ako ste „objektivni“ i „nezavisni“ novinari, proverite ovo.

Ostavite komentar


Politika

Mihailović o potpisivanju memoranduma: Srbija je danas podsmeh svetu 8

Mihailović o potpisivanju memoranduma: Srbija je danas podsmeh svetu

Predsednik Pokreta obnove Kraljevine Srbije (POKS) Vojislav Mihailović izjavio je danas da Nemačka ima najveće rezerve litijuma u Evropi, ali nije dala dozvolu ni za jedan rudnik litijuma na svojoj teritoriji, a izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će raditi sve što je obećao Nemcima ocenio je kao "ponor srpske sramote".

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.