„Koliko košta Vučićev vašar naoružanja u Srbiji?“

Ostavite komentar


  1. Malo mi se povraca od vaseg portala iskreno, ovde je sve crno ili belo sredine nema, izgubili ste ono sto ste nekada imali a to se zove osecaj za ono sto je dobro ili nije nije dobro sa pozicione ili opozicione strane… Klasicna Informer varijanta samo opoziciona… Krajnost i krajnost a sustina ista… Bas bzv…

  2. njega ništa, a narodu kožu s ledja. sada će preko tog oružja da kupuje „ljubav“ zemalja koje ga proizvode, a nama ne treba ni za šta. Znamo kako smo prošli 99, a nikakvu lekciju nismo naučili.

  3. Mnogo kosta . Zbog ovih gluposti odlaze mladi i obrazovani . Nema se dovoljno para za zdravstvo , skolstvo je na nivou srednjeg veka ,dobar deo gradjana je na ivici gladi …. Da nabrajam dalje ?

  4. Gde nadjoste ovoga on se razume u naoruzanje, sarenis, ma dajte vise stvarno ste proluplai

  5. Pa šta ako se naoružavamo – treba li samo Srbi da budu za sve žigosani ili imaju pravo na svoju suverenost. Takodje, iako cenim nezavisno novinarstvo ovog portala u domenu pojedinih unutrasnjih pitanja, veoma me vredja svrstavanje ovog portal na stranu NATO okupatora koji samo zele da nas rastrgnu u kontekstu naše vojske i bezbednosti.

  6. Da ste malo bolje ispratili znali bi ste da je ta isporuka trebala da se obavi 25 februara ove godine avionima Ruske transportne kompanije. Sta su trebali da rade, da cekaju da se zavrsi rat u Ukraini, pa to se nece zavrsiti bar jos 5 godina nazalost. A Crnogorski i Kosovski politicari izgleda su previse dokoni. Da ne bude zabune glasao sam za ‘opoziciju’ posto ovo izgleda ima konotaciju sa izborima jer su te rakete kupljene pre nekoliko godina i svi to znaju koga je interesovalo.

  7. Budite malo realni i ostavite političke razmirice po strani. Da li želimo da nas opet svi maltretiraju ili želimo da nas se plaše? Pa bolje je ovo drugo.

  8. Kakav cirkus od novina. Trebate na Engleskom da izbacujete vesti. Za njih evidentno pisete. Gosti su vam veoma potkovani informacijama i u sve ce da nas upute. Koga vi za.ebavate. Bruka.

  9. vi se ponasate koa kao najcrnja anti srpsak peopaganda i filiijala najveceg pakera i montazera lazi CNN

  10. Snaga armije su ljudi,obučeni,pošteni,iskreni.U vijsci vlada red i zakon.Partijsko kadriranje,unapredjivanje vodi u razdor.Na položaj dolaze ličnosti bez etike,poštenja,časti:polotroni.ulizice i ostali nosioci današnjeg vremena.Pametni odlaze-vojska skupa i ne upotrebljiva.

  11. Cirkus Kolorado! Nijedna armija mira nema takvo sharenilo jer je to neisplativo i neuspeshno. Nama i ne vredi 5 para.

  12. Zar je moguće da bivšem srpskom diplomati smeta što se Srbija osnažuje u vojnom pogledu…Srećko, Srećko…kao da ti vidim U na čelu!!!

  13. Da li bi neko iz Danas-a mogao da mi objsni sta znaci „polutajno“. Bio bih vrlo zahvalan za to. Inace dobar deo kineske municije je po istom standardu kao i ruska municija. Sto se tice transparentnosti – to je potpuno isto kao i u ostalim drzavama.

  14. Ponoš bi to sve lepo istopio i prodao kao sekundarnu sirovinu i onda bi bili bogata zemlja.

  15. Danas svako dijete u Srbiji zna da barata dzojstikom tako da se nebrines Djukicu ko ce da i spaljuje iz tog oruzja

  16. Nije smetalo?
    Danas smeta jer NATO vodi politiku ko nije sa nama taj je protiv nas.
    Propustili smo momenat da kupimo dve batetije stvarno dobrog S 400 a uzeli smo Pancir S sto je ok.
    Za ovaj FK3 mozemo da se nadamo da nije kineska igracka. Ali jedino pravo odvracanje je moguce raketama zemlja- zemlja i zemlja- brod ali mi satelite nemamo.

  17. Gde će naći ljude za sav taj cirkus od oružja?? Eno ih (oficiri i podoficiri) vozaju kamione po zapadu!! Koja silna podrška za održavanje treba za svo to šarenilo? Vođa to botovima koji ni o čemu ne razmišljaju, nije objasnio a ni ne treba??!! Za slikanje je sve to dobro, ali odmah dok rđa ne krene!! A delove za održavanje će verovatno naručivati preko Aliexpressa??!!!

  18. Dd koga da Vicic brani Srbiju? Od Kosovara? Od Bosanaca? Od Crnogoraca? Pa niko u okruzenju nema 1000 pusaka sve zajedno! Ajde, Vicicu, providan si lele- hoces da silom resavas granice Velike Srbije. A ostace ti Srbija bez mladosti, lele Vucicu…lele…

  19. Vučic zeli da ojača nasu vojsku jer kad je vojska jaka i zemlja je sigurnija!

  20. Да ли има нешто да ваља што ова власт ради.Све што уради критикује се ,посебно на овом порталу.

  21. Naj sladje su nabavke koje su pod vojnom tajnom.Ali za državu svaka nabavka je od koristi cim laju Kurti i Milo

  22. Народ ће да купи оружје а вама ће дати Сорош !

  23. Pa polutajno znači da su npr. francuska i Nemačka saznale a Bolivija and Paragvaj nisu.

  24. Šta koga briga gde i šta mi za svoje pare kupujemo svako nem gleda sebe i očisti svoje dvorište s nas bre ostavite više na miru ,za sve je neko drugi kriv.Kod sebe ne vidite panj a kod drugih vidite trun,stan vas bilo gde god da se i ko god da ste

  25. Jesam ja ovde lud i glup ili sta??? Komentar da ono sto smo platili treba da ceka dostavu da prodje konflikt u Ukrajini a vec kasne sa isporukom 3 godine. Da li onaj koji ovo izjavljuje plati najnoviji Iphone pa ceka par godina za dostavu dok ne zastari??

  26. Куповати оружје од непријатеља је самоубиство. То што се купује на Западу је само Вучићев „рекет“ који тамо мора да плати да му овде не би „таласали“ са сменом са власти. Нема то никакве везе са системом одбране земље.

  27. Nema mesta nikakvom vašaru oružja i hvali. Srbija mora da ima s čim da se zaštiti ako bude morala, hoće li to biti Autan sprej ili savremeno oružje protiv nekog od okolnih potencijalnih agresora sasvim je svejedno. Čemu tolika halabuka, jel što nismo kupili od nato-a? Fala lepo, od njih nam nikad više neće trebati, makar promenili 5 bidena.

  28. i ja pomislih bas ste zirkus od portala. Nema dalje. Sram vas bilo. Treba da pusti da nam se ovi belosvetski olosi, koji su bas bombardovali, smeju? Po vama je to vasar, biti naoruzana drzava u ovo vreme kad bi nas mnogu u pasaluk satjerali. Treba pisati peticilju da se vi zabranite.

  29. E kad je i ovaj bio ambasador, (jer je tako rekla Mira Marković), onda je čudo da Jelena Milić nije kosmonaut.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.