Srećko Đukić: Vučić više nikada ne može da povrati poverenje EU

Ostavite komentar


  1. Za pravog i vestog diplomatu uvek ima mesta u svakoj uniji narocito kada se zalaze za svoju zemlju

  2. Kao sto je aneksija Krima definitivno udaljila Ukrajinu od Putinove Rusije,tako je i agresija i nametnuti rat Ukrajini doprineo nikad vecem jedinstvu evropskih drzava.

  3. Eu je trulez koja polako ali sigurno nestaje Srbija treba da gleda u drugom pravcu stari svet vise ne postoji

  4. Možda postoje šanse da EU i SAD konačno puste Vučića niz vodu i da 3.aprila, Vučić i njegov SNS ali i svi njihovi trabanti postanu prošlost.

  5. Proći će Vučić ko bos po trnju! Sad lepo nek pozove njegovog savetnika Tonija Blera da ga priupita šta da radi.

  6. Iskreno sta će Aleksandru Vučić njihovo poverenje. Ono što je važno da ima podršku građana Srbije koji će svoju odanost, poštovanje pokazati 3 aprila na izborima.

  7. Ubi se EU od ljubavi i iskrenih namera , pogotovo prema nama. Idi begaj.

  8. Teške odluke su ispred nas!Nadajmo se da će predsednik doneti najbolju koja će na nas ostaviti najmanje posledice.

  9. Srbija postupa u skladu sa svojim interesima i to treba i da nastavi da radi. Ljutio se neko ili ne.

  10. Poverenje EU stečeno dugogodišnjim poštovanjem usmenih dogovora potpisanih sporazuma, kao i jasno opredeljenje za EU je garant da ni ovakvi spoljnopolitički potresi ne mogu da uzdrmaju partnerski odnos EU-Srbija. Zna EU da je naš predsednik garant da je Srbija posvećena učlanjenju u EU ali i da Srbija ima partnerski odnos i sa drugim važnim akterima medjunarodnih odnosa, kao što su Rusija/iste one Rusije od koje EU i dalje kupuje gas usred opšte antiruske histerije u EU/ i Kine/iste one Kine sa kojom EU ima ogromnu razmenu i protok kapitala/. EU to zna i zato nema i neće biti većih poremećaja na relaciji Srbija-EU. EU treba Srbiji, ali i Srbija treba EU!

  11. A ko moze? Da li je nekad neko mogao? Bilo ko da je na vlasti oni nama odredjuju pravila i ako necemo e onda idu bombe i sankcije. Mrss

Ostavite komentar


Politika

Đurić: Svaka srpska ambasada je mala kancelarija za Kosovo i Metohiju 10

Đurić: Svaka srpska ambasada je mala kancelarija za Kosovo i Metohiju

Ministar spoljnih poslova Marko Đurić izjavio je danas da "neko mora da odgovara" za terorističke pretnje upućene na adrese ambasada Srbije u Austriji i Nemačkoj, kakve je zatim dobila i ambasada u Bernu. "Naše institucije su u kontaktima sa tim zemljama, naša konzularna predstavništva i naši građani su bezbedni", rekao je Đurić za RTS.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.