Srećko Mihailović, najiskusniji istraživač javnog mnenja u Srbiji, otkriva opoziciji kako da pobede Vučića

Ostavite komentar


  1. Sve je ovo lepo rečeno ali puca po jednom pitanju: Što reče Radovan trči “ Ko ide u kafanu prvi ??
    Kada se to reši stvar je gotova !

  2. Da pobede Vucica koji je napravio bolnice, puteve, vrtice, klinicke centre, prugu,…Sta su ostavili iz opozicije kada su bili na vlasti.

  3. Zasto da smene Vucica koji je povecao plate i penzije izgradio bolnice, puteve, klinicke centre, prugu

  4. Vucicevi glasaci su vecina penzionera, botovi kojima se obecava posao u javnom sektoru, ucenjeni u javnom sektoru tj uvek imaju preko 40 tak procenata izaslih glasaca, na poslednje izbore izadje plafon 60 tak posto glasaca. Opozicija treba da privuče mlade i razočarane glasace na izbore a njih je 40 tak posto . Ova ekipa ce to teško uspeti, pa da cak cela opozicija na bila jednoj listi.

  5. Zaposlio 50000 svojih članova sekte kako bi veličali lik i delo predsednika i trošili narodne pare

  6. ѕашто су отпустили 500 000 како би величали свој лик и дело

  7. Srećno povećanje akciza, gasa i struje svima koji slave.
    Mir, stabilnost, vučić.

  8. Opozicija dobija Beograd,to je dosta izvesno,SNS dobija republičke ali ne toliko ubedljivo kao prošli put (što su pametnjakovići iz opozicije krivi sa svojim bojkotom),ali izvesno doćiće do promene kroz neko vreme. Sa gledišta običnog naroda,videće mnogo puta izigran sa ogromnim brojem kurti i murti sa svakom vlašću.

  9. U predizbornom periodu se mogu ocekivati: (1)politicke podele medju gradjanima i politicke rasprave na krsnim slavama; (2)hapsice se mozda naprednjaci da se kaze kako vlast hapsi svoje; (3)sluzba ce mozda pokusavati da stvori razdor u opoziciji ; (4)otvarace se mozda fioke sa kompromitujucim podacima o opozicionim politicarima

  10. „Pre jedanaest godina vlast Demokratske stranke se urušila zajedničkim naporima Demokratske stranke i Srpske napredne stranke..“
    – U jednoj rečenici cela istina o „izborima“ u junu 2012. i dešavanjima u Srbiji od tada pa do danas.

  11. SNS najverovatnije klizi na dole ali se opozicija sigurno ne penje na gore. Ceka se da SNS sklizne do opozicije po glasovima.

  12. Svi ama baš svi na izbore pa će mo videti to je kjlučno da opozicija pobedi ovo zlo.

  13. Da li Vas je o tim podacima u Šapcu obavestio Zelenović, kralj nameštenih istraživanja?

  14. Vucicevi glasaci nisu penzioneri! to su zaposleni u javnom sektoru. onu su zatim dobili novu svrhu i rad za partiju kako bi opravdali platu o trosku budzeta i gradjana. pritom svoj drzavni posao rade traljavo ili ga uopste ne rade. zato nista ne funkcionise. eto to je jednacina.

  15. Za početak treba da uzmu časove iz psihologije, da nauče kako se komunicira sa ljudima.

    Jer kako stvari stoje, „vođe“ im zvuče i ponašaju se kao školski mangupi a to – realno – ni školarcima niti prolazi niti koristi… jedino su dobri za laku zabavu i izbegavanje ozbiljnog kontakta.

  16. Док не изађу два милиона Срба на демонстрације у Београду, остали да блокирају све путеве у Србији, дотле се неће ништа променити, то ни овај стручњак није схватио.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.