Sremska Mitrovica i Knjaževac predali liste koalicije “Za kraljevinu Srbije”

Ostavite komentar


  1. Ironija je što SM, kao i ostatak Vojvodine, nije bila deo Kraljevine Srbije. To dovoljno govori o ovom „pokretu“.

  2. Dokle ce bre DB da lazira monarhisticke pokrete i stranke. Kakav Zika Gojkovic, kakvi instant politicari koji se regrutuju od policijskih gresnika. DB treba da lansira lidere, ali tako sto ce ih pazljivo selektirati, skolovati u najboljim skolama i koristiti ih dugo u politici za VISE CILJEVE DRZAVE a ne kratkotrajne niske strasti.
    Nama su domaci izdajnici na najvisim drzavnim polozajima i NATO pakt stvarno razbili drzavu u paramparcad. Nema tu vise ni DB, ni KOS-a, ni policije ni vlasti. Samo bande i ucenjeni olos, koji se prodaje za platu, koju zaradjuje sedeci u prasnjavim foteljama i pijenju kisele vode i kafe na racun naroda. Takvu drzavu, treba da ugasimo sami mi Srbi, kad vec ne sluzi svrsi. Jer natovci izgleda bas uzivaju u agoniji kojoj su izlozili drzavu Srbiju. Dok nam prestolonaslednik Aleksandar Karadjordjevic cami u muzeju Beli dvor, neiskoriscen. Izem ti strategiju drzavne bezbednosti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.