Srpska demokratija: Policajci zbog psovke isprebijali mladiće

Ostavite komentar


  1. Zamislite da neko u Srbiji izvredja i opsuje policajca,sta bi mu se desilo?Nemojte da se pravite pametnim i da prodajete maglu.Sa takvim olosem se tako i komunicira,kao onaj npr u Nemackoj od fudbalskih huligana.Svet nije duzan niti hoce da nonsalira vas primitivizam,pa zato se i desavaju ovakvi incidenti.Vi koji se javljate i protestvujete,pametujete ja bi vas savetovao da malo vise radite sa tom „omladinom“koji nemaju nikakvo postovanje prema drugima u drustvu.

  2. Ma Kosovski policajci vidili od Srpske policije tu vasu demokratiju gde bez lasera razbijate ljudims kamenac u bubregu . U Srbiji nek neko mirno hoda u mirnim demostracijama Vulin mu zabranjuje ulazak u deemmookkrraattsskkuu Srbiju. Zato mufluzi pokrite se usima.

  3. Ovo je prica jedne strane , koja normalno prica ono sto nema blage veze s pravom situacijom… Bilo bi lepo da neki i gradjani van ovog. Katu svoje MISLJENJE o tim mladim ljudima, pa vidi se da nisu bas neki .. mrsavi. Sitni nego bas jaki momci ..bas ..pretukli su policajca i nastavili. Pijenje u tom objektu i opirali se. Hapšenju i privodjenju ..policija kao i svuda a posebno u Srbiji. Beogradu, primjenjuje odobrene zahvate kod hapsenja ,,to se vidjelo kako su hapsili. Na protestima i kod onog hapšenja onih. Mladih ljudi kod skupštine grada, jel su o njima znali. Nesto. Njihovi drugovi. Rodbina. Porodica. Jel jel ?? Sprovedeni niko nije znao gde tek posle ko zna kog vremena su se dobili. Podaci …stoga ovo podizanje tenzija ne vodi. Nigde …..a ima i još nešto. Sad na jednoj TV. Jedan roditelj čiji je sin priveden. Prica ali ali. Da se videti krupan čovek i. Lepo. ,,istetovirane,, ruke …..lep primer …i. Ajde sad gradjani i vi recite neku o tim mladim ljudima. O njihovim roditeljima ….ajde progovorite …da se i vas glas čuje. ……..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.