Srpska liga: Pod hitno procesuirati Sulejmana Ugljanina

Ostavite komentar


  1. Zaštićen je kao beli medved, a zna se da je dokazani terorista koji je onomad pobegao u Tursku da ne bi zaglavio robiju.

    1. @Mungos***Ko je Ugljanina optužio, „dokazao“ njegov terorizam,osudio za to delo,a on je danas slobodan građanin Srbije?! U Skupštini vam debatuje osuđeni ratni zločinac i to vam ne smeta,kao ni njegova filozofija ’90-tih? Pa i predsednik vam je njegov najodaniji učenik i sledbenik i to vam je OK?

  2. Oduvek su ovakvi rovarili sa velikim silama protiv Srbije otkako su izgubili Tursku kao zastitnika na licu mesta. Priroda verskih konvertita je takva ma kako se trudili politicki „korektasi“ da je umotaju u oblande.
    To ne znaci da ih treba mrzeti, samo razumeti i cuvati ih na njihovom mestu u demokratiji kao sto rade u Americi gde su sve dzamije pod manje vise otvorenom prismotrom a ovakvi ekstremisti pod kontrolom.

  3. Kakva je razlika izmedju stomatologa po struci,Sulejmana Ugljanina, koji se demokratskim metodama bori za bosnjake Sandzaka, i napr. dokazanih ratnih zlocinaca (odn patriota za neke) koji se bez problema setaju Beogradom.

  4. Čitao sam u Zulfikarpašićevoj knjizi kako mu je Ugljanin početkom 90-ih govorio kako je na vezi sa nekim turskim pilotima koji jedva čekaju da bombarduju Srbiju. Čisto sumnjam za tu vezu, ali sama priča govori o kakvom čoveku se radi.

  5. Ako je učinio krivično delo kako to da ga država Srbija nije procesuirala zbog toga,a u „dometu“ je srpskog pravosuđa?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.