Obrt: Srpska lista spremna da učestvuje na izborima na Kosovu

Ostavite komentar


  1. A sta je sa ispunjenjem tri kljucna uslova za ucesce Srba na izborima koje organizuje lazna drzava Kosovo, a to su formiranje ZSO, pustanje svih bevino utamnicenih Srba i povlacenje snaga kosovske policije sa severa KIM?! Svakom ko bude lud da ucestvuje na tim izborima treba zabraniti ulazak u ostatak Srbije i uzeti mu drzavljanstvo. Odmah! A vlast da objasni zasto su poginuli, hapseni, muceni Srbi na severu, zasto su provodili dane i noci na barikadama? Stara izreka kaze, roba koji cuti i ne buni se ne treba zaliti, pa kosovski Srbi, ako budete i sad poslusno ucestvovali na ovim izborima lazne drzave Kosovo ni vas vise ne treba zaliti. Vi treba da odlucite da li ste Srbi ili kosovari?

  2. Srpska lista je spremna za izbore na tzv. Kosovu,i to je jos jedan dokaz da se na posten nacin vrati mir i prava Srpskom narodu tamo!

  3. Nije ni jasno sledece: Zasto NASA Srbija ne raspise izbore na svojoj teritoriji u opstinama na severu AP Kosovo?

  4. Sta se sada pa desilo da zelite da ponovo ucestvujete na izbore?Uvideli ste da ne mozete onako kako vam Beograd daje direktive.
    Vas je taj tvoj kum doveo do ovog stepena,jer dok nije bilo ovih kriminalaca u cije kolo ste se i vi nadovezali,do tada su srbi i albanci ziveli jedni pored drugih kao jedna dusa,a sada od kako vas truju radikalne kriminalne bande sa vucicem na celu,vi ste prodali Kosovo,a tako bi prodali i sve oko sebe,samo da vama bude dobro.Vi ne postojite zarad srpskog naroda na Kosovu,nego zarad vasih kriminalnih pobuda i radnji koji je cvetao sve dok neko nekorumpiran nije dosao na mesto ministra i koji nije iz te grupe kriminala,koji sme da vam se po kosovskom Ustavu suprostavi i da vam stane na put.Verujem,duboko sam ubedjen da vecina srba na Severu je zahvalna sto se pojavio Kurti,ali nazalost ne smeju da pricaju otvoreno.
    Lokalni izbori su svakako dobrodosli,i neka vlada onaj ko pobedi,ali vas iz sl treba izuzeti,jer vi niste predstavnici tog naroda,nego ste predstavnici te bande kojoj polako dolazi kraj.Zato,licno apelujem da kosovski srbi izadju na izbore,ali vas da zaborave jer vreme je da i kosovski srbi zive kao i sav narod u Evropi bez ikakvog uticaja vase kriminalne bande.

  5. Vas gospodine pod hitno treba saslušati drzabni tuzilac pa da bidimo dali će bam pomoći Vučić i njgova banda, vama treba zabraniti bavljanje politikom jer vi ste nesreća kosovskih srba

  6. A vama nije bilo dosta sto ste ostali na vetrometini posle Vucicevog saveta da izadjete iz svih institucija, da bojkotujete izbore, koji ste vi iz SL slepo poslusali?

  7. Bravo odlično se igrate. Lopta nije u dvorištu pristine već u jednom dvorištu u bgd. Ne znam da li ste uopšte svesni šta se postigli vašom “ mudrom“ odlukom da izađete iz institucije tzv kosova ali ne i iz parlamenta istog. Ne zaboravite da je kurti dobio mandat blagodareci glasovima vaše liste i zato prestanite sa ovim providnim igrama na nivou obdanista

  8. 15-0 za nas , e moji Srbi šta vam bi pa se sad vraćate u kosovsku skupštinu ? Izgleda da je posle svih događaja u Banjskoj američki ambasador dobro zavrnuo i izvukao uši vašem šefu

  9. Kako je gazda naredio da napuste institucije tako im sada naredjuje da izadju na izbore. Sramota šta se radi. Ovim putem BiH zamolio uredništvo RTS a da uklone onu sramnu reklamu za gladni decu Kosova. Više su gladna deca u Srbiji nego tamo.

  10. … zašto nisu prošli put izašli i ko im je rekao i zašto su napustili sve institucije.

  11. Vi da imate ikakve časti i morala posle ove objave istog momenta bi trebalo da date ostavke.

  12. Sad je bitno sta ce Zapad reci na to, posto Kosovo nece Srpsku listu da prihvati vise kao parlamentarnu stranku. Jasno su rekli da ce zabraniti njen rad. Sad ce se jasno videti kako duvaju vetrovi odande.

  13. Znaci tacno je. Banjska je bila iscenirana akcija u korist Kurtija. Zanima me da li se svi mi kopcamo na ledja pa cemo i dalje ovom zlom coveku koji nas unistava dopustiti da i dalje to radi?

  14. Srbi sa severa, a i sa juga Kosova i Metohije pre svega treba do bojkotuju ovu vucicevu listu…ostalo ce ici lakse. Bojkot.
    Dovoljno je samo pogledati ove podanicke fizionomije, glupa a alave.

  15. Pa cekaj, a sto niste izasli pre?
    A da, Vucic vas nagovorio da ne izadjete.
    I sta ste uradili, samo izgubili vreme i zivce i ljude.
    Svak cast.

  16. PA ZAR NE GLASAJU 17.12. U SVOJOJ SRBIJI?

    A DA,
    VICIC JE PREDAO KOSOVO,
    SIPTARIMA!

    ZA MALO DA ZABORAVIM!!

  17. Da li je moguce da na Kosovu i Metohiji postoji samo jedna stranka Srpska lista? Da li smo mi to dosli do diktature i do srljanja u propasti? Gde je tu sloboda i prostor za druge stranke? Sigurno ima jos stranka ali je potrebna hrabrost kako bi se organizovali!

  18. Zena nije iznela nista novo osim istine koja je pred ocima svim skuvanim zabama odavno. Ne zanemarivati odgovornost armije botova (evo u ovoj vesti ih ima dovoljno) koji su ucestvovali u anesteziranju prosecnog Srbina, a ni opozicije koja se pravi da Kosovo ne postoji u iscekivanju da se Vucicevom izdajom rese te Pandorine kutije.

  19. Mudra politika. Izadjes iz institucija jer imas neke zahteve. Oni ne ispune te zahteve ali je situacija mnogo gora. Sada idemo na izbore.

  20. Predsednik Srpske liste Goran Rakić, kao visok cinovnik stranke, treba da pdo hitnom resi :
    1. promeni prefiks partije od SRPSKE na KOSOVSKE. 2. svi clanove te partije da su drzavljani Kosova, kao drzavljani drugih drzava ne mogu na Izbore Kosova 3. Program partije/liste da bude u skladu sa zakonima i Ustavom Kosova.

  21. Nepomenik se igra s tim narodom kako mu se prohte a oni ni da beknu.
    Ne žalim ih ali uopšte, neka trpe hirove svog Gospodara i dalje.

  22. Spreman sam da sss kladim sa urednikom danasa da ce srpska lista ubedljivo da odnese pobedu,srpski narod pun šlihtare secikese prodali bi majku a kamoli državu. Albtraze djavola kad bude disao nema na koga da se ljute

  23. Rakiću, da ima pravde, ne bi ti krojio ni sopstvenu sudbinu a kamoli sudbinu srpskog naroda na Kosovu, nego bi gulio neku robiju. Nego prenesi usmeno narodu šta je rekao ambasador Hil pre dva dana, da Srbija treba da shvati da je Kosovo nezavisna država. Iz njegovog ugla tako i jeste jer su SAD priznale Kosovo davnih dana, i nema šansi da se predomisle. To misli samo tvoj šef u Beogradu i tako produžava vreme na vlasti a narod gura u propast.

  24. Cutali ste kao misavi nakon sukoba oruzanog u Banskoj, pet dana. I shvatili ste da vam vise niko nista ne veruje. Na kakve sad izbore, tako vam casti i Boga vi zelite da izadjete kad vise ne postojite ? Molim vas , objavite iskreno pitanje.

  25. Povukli ste se iz njihovih institucija trazeci ZSO, a sada to vise nije prioritet nego po preporuci Hila insistiracete da na sever dodju medjunarodne snage. Posle par godina oni se povlace i vas prepustaju njima A NAROD ZAJEDNO SA VEC POVUCENOM POLICIJOM DOLAZI U SRB. Time se zavrsava „uspesna odbrana“ sef sekte srpskog naroda

  26. Naravno sad imamo izbore, kad nema svercovanje, kad nema da mu das pare srpskim policajcima, samo gubimo vremena. Sve je bila farsa.

  27. Ti pijuni u rukama jednog čoveka treba da odlučuju o sudbini srpskog naroda na KiM, u Skupštini Kosova i u opštinama sa srpskom većinom? Neka je Srbima na KiM Bog u pomoći.

  28. Koja ste vi Srpska lista ? Skoro ste davali ostavke i postavljali uslove. Šta je s njima? Sada bi opet hteli malo i institucije. Da li imate malo obraza ? Primali ste i plate s Kosova i dodatke iz Srbije i malo vam je bilo. Hteli ste još ? Pa Rakiću odelo košta kao garsonjera u Kraljevu. Nageabili ste se para za buduće generacije i hoćete još. Treba vas raspustiti za navek.

  29. Samo nastavite da slušate prevaranta Rakića i njegovog gazdu, eto vas u predgrađu Kraljeva, Kruševca i Niša. A, tz. Beograd na vodi , rezervisan je za vođe te Srpske liste.

  30. Za ne upucene, Milosevic se odlucio da ratuje protiv NATO snaga, koje su posle debakla na BiH, resili da stanu na put njegovom ludilu! Rat se zavrsio 1999 potpisivanjem kapitulacije, povlacenjem snaga i svih drzavnih organa. 25 god posle, uprkos mlacenju praze slame, srbija nema nikakve nadleznosti a ni mogucnost uspostavljanja politicke vlasti. Politicka prava srba na Kosovo mogu da se realizuju samo preko pristine, u ovoj sprezi, beograd igra ulogu treceg tocka i posve je nepotreban

  31. Niste navilli sa 5 plata moraju i tenderi da se osvajaju,ako da Bog bicete ugašeni i sloboda ce doci za ovaj jadan narod koji ste uništili

  32. Kad severna kosovska pokrajina, srbija, prestane sa teroristickim akcijama…mozda bude mira na balkanu.

  33. Lepo vam je Kurti rekao da cete da „patite i platite“ zbog ostavki i bojkota izbora !
    Samo vi slusajte Vucica, pa sada „junacki puzite i molite Kurtija da vam se smiluje“!

  34. Na muci se poznaju junaci,gosp.vatrogasac.Ja bi odmah organizovao izbore na Severu,ALI,pod jednim uslovom pod uslovom da se i vi „oraspolozite“i da učestvujete.Jer vi ste jedini iz sl koji se bore za prava srba na Kosovu.Ali pod jednim uslovom,a to je da radite volonterski i da nemate ta primanja koje imate sada(od kriminala)naravno.Hajde,izjasnite se i dokazite kosovskim srbima da vi „postojite i radite za njih.Ubedjen sam da bi ste se odrekli politike,bez obzira šta vam vucko kaže.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.