Srpska lista: Kosovo bi u SE uvelo ‘nove vrednosti’, poput ugnjetavanja, hapšenja i prebijanja

Ostavite komentar


  1. Kad to tvrde Vučićevi kriminalc, mafijaši i teroristi sa SL, koji su svim Srbima palili kola zbog novih tablica.

  2. To što je nabrojao, se baš „razlikuje“ od Nesrpske mafijaške liste, koja je odavno uvela pretnje, ucene, paljenje automobila, prebijanje i likvidaciju dece i odraslih Srba. Od šiptara mogu tako nešto i da očekujem jer na naš narod gledaju kao na neprijatelja ali od Srba da rade svojoj braći i sestrama to što radi Nesrpska lista, nisam mogao ni da sanjam.

  3. Srpska lista: Kosovo bi u SE uvelo ‘nove vrednosti’, poput ugnjetavanja, hapšenja i prebijanja

    Ili drugim recima „uvelo bi upravo sve one vrednosti koje su nedostajale toj organizaciji“ !
    Ono sto je „rekao bih jako vazno da gradjani razumu“ jeste to da Kosovo u SE nebi bilo primljeno samo kao clanica nego bi „dobilo i vodecu ulogu“ u toj organizaciji i „nametnulo“ sve ove vrednosti koje je „nabrojala SL“ i iz tog razloga se Srbija „opire promenama“ koje bi se desile u SE ako Kosovo bude primljeno „na celo te organizacije“ !

  4. @ ‘nove vrednosti’, poput ugnjetavanja, hapšenja i prebijanja

    Nisu to nikakve nove vrednosti. Uvedene su te vrednosti jos negde 1912 godine od strane novoprdoslih vlasti na tadasnjem Kosovu. Stara anticka mudrost kaze – Nema groznijeg gospodara od bivseg roba.

  5. Toliko uverljivo lazete,da cak i sami verujete u to.Sto je meni cudno (i nije)je to,da nikada niko od srpskih zvanicnika nije ni jednom recju spomenuo zasto je neko uhapsen i priveden!Cim se desi bilo kakva intervencija policije,odmah se to okarakterise kao „siptarski“teror.Ne moze mene niko od tih kriminalaca iz sl da ubede,da je to stvarnost na Kosovu.Tamo sam ziveo i odrastao,a sada odlazim redovno par puta godisnje,i nikada me ni jedan policajac nije popreko ni pogledao,a kamoli maltretirao.I,na celu mi ne pise koje sam nacionalnosti,nego radim ono u skladu sa Ustavom Kosova i nemam problema.A,kako vas „nadju“da maltretiraju,to je prica za naivne.

  6. SL nije nista drugo nego deo metastaziranja Beogradskog rezima na susjednim drzavama. Lici mi puno na Dodikovu partiju u BiH. Ali nemaju moc dodikove partije, koja ima entitetski status u BiH dok ovi malecki dodikcici nemaju to u Kosovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.