Srpska lista: Kurti u opštini Leposavić otvorio nelegalnu policijsku bazu

Ostavite komentar


  1. Nije nelegalna policiska baza nego je policiska stanica koja je u zadnje vreme proterala sve nelegalne strukture,kriminalce,narkodilere,i piromane koji su od završetka rata pa do skoro maltretirali naročito srpski narod koji su rešili na żive u svoje kuće bez pritiska beograda.Tako da šta i gde otvara Kurti to je njegovo jer ne radi to u tvoju državu to jeste srbija nego u Republiku Kosova gde je premijer!!

  2. Narod vam kopa po kontejnerima a vi tupite o tom Kosovu svakodnevno.
    Oskaru naravno to odgovara.

  3. @Ndera

    Ne da je ta „policijska stanica“ nelegalna nego je citava ta albanska tvorevina na Kosovu nelegalna – a zna se sta se desava sa divljom i nelegalnom gradnjom, pre ili kasnije, kao i sa onima koji podsticu i vrse divlju gradnju. A pokusaj da se Kurti proda kao „spasilac“ Srba na severu time sto „uvodi zakon i red“ je stvarno dirljiv. Hahahahaa. Steta sto nismo deca od 5 godina pa da jos i nasednemo.

  4. @Ndera

    Kosovo je deo Srbije a Kurti neka se izivljava u maticnoj vam Albaniji i na vama.

  5. A izdajnici na vlasti i opoziciji cute i zamajavaju narod sa litijumom, povecanjem plata i penzija od sledece godine…Preci nam se u grobu okrecu. Juce veliki vodja ni reci o KiM.

  6. Iz Srpske liste su naveli da i Briselski sporazum, i kosovski Ustav, jasno ističu „da u svim opštinama, pa i u onim sa srpskom većinom sastav policijskih jedinica mora da odražava etnički sastav stanovništva te opštine“, dok je danas otvorena „nelegalna policijska baza u kojoj će raditi Albanci“.

    Ova policijska baza nebi bila legalna da Srbi nisu napustili svoja radna mesta u policiji Kosova, ovako je legalna !
    A to sto ce u njoj „raditi Albanci“ a sta treba Kurti da uradi ? da „uvozi stranu radnu snagu“ ??

  7. @Mirko Bg

    A ko je tvoj omiljeni terorista? Haradinaj, mozda Taci ili Jasari? Mozda onaj Haziraj?

  8. dno dni dna, talog …o cemu pricaju o cemu…ko ove vise slusa dnooo, debelo dno…pa sta hocete , kriminal haos anarhiju da , krim grupe i dalje vladaju i nanose probleme nornalnim gradjanima koji postuju zakone i pravila…te vlasti iz pristine, sta radite divlje sta radite…koliko se ljudi.jave na konkurs za policiju na kosovu srbi (musko zensko ) .i sta radite prema istima…..pretnja teror i sta ljudi rade ,, napuštaju sluzbu,, i sta ….ima pravo sve da radi ima ima …. dok vi trovaci postojite,, ima ima ima….

  9. @Bucko „Razmišljam“

    Si prokuvao na ovoj toploti? Ili jos gore, „komentar“ ti odrazava redovno stanje „mozga“?

  10. @Marco Polo

    Posle okupacije dolazi oslobodjenje – tako je bilo uvek, i posle osmanske okuapcije i posle nacisticke okupacije, komunisticke okupacije a tako ce biti i sada.

  11. Kriminalci i teroristi nigde ne mogu da uvode „zakon i red“ jer je to apsurdno i to sto rade Albanci i Kurti nije „uvodjenje zakona i reda“ nego nasilno nametanje njihovog kriminala i bezakonja i Srbi imaju svo pravo da se bore i opiru tome.

  12. Kako nelegalnu pa covek u svojo drzavu je otvorio policijsku stanicu. Da nije trebao da pita onog Radojicica za to?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.