Srpska lista: Kurtijev režim nastavlja da sprovodi čišćenje Kosova i Metohije od Srba

Ostavite komentar


  1. Maltretiranje Srpskog naroda od strane Kurtija i dalje traje, a Euleks i Kfor i dalje manekeni na KiM.

  2. Albanci rade sta hoce na KiM, medjunarodnu zajednicu izgleda ne interesuje teror nad Srbima koji zive tamo.

  3. Tomica miran i povučen čovek koji ni mrava nije zgazio teriristi ubice sumnjiče da je počinio navodno ratni zločin,što naravno nije tačno.

  4. 24 godine uhwpšeni Tomica bez ikakvih problema prelazio je administrativne prelaze i boravio na Кosovu i Metohiji, rekli su ljudi iz Srpske liste a sada je odjednom ratni zločinac.

  5. Bolje okrivite glavnog srpskog pregovaraca.
    To bi bio prvi korak u pravom smeru.

  6. Dodali su da je užasan osećaj kod svih Srba na Кosovu i Metohiji kada Кurtijev režim ima slobodu da maltretira, hapsi i proglašava krivim Srbe bez ijednog dokaza o krivici, i to u prisustvu međunarodnih misija i najskuplje evropske misije Euleks, koja se, po pravilu kada se krše prava Srba, nikada nije oglasila.

    „Zaboravilo se“ zasto se Srbija „grcevito protivila clanstvu Kosova u Interpol“ inace da se nije „zaboravilo“, znalo bi se da je glavni razlog tome bila „lista od oko (mislim) 500 ili 5000 Srba“ koji bi se istog trenutka nasli na „Interpolovoj listi“ gde bi medjunarodno bili „gonjeni zbog raznih krivicnih dela pocinjenih na Kosovu 90-tih godina“, tako da se ne treba svaki put „zabezeknuti“ kada se uhapsi neki Srbin koji se nalazi na toj listi !
    A sto se tice Kurtijevog „hrvatskog scenarija“ to ne treba „nikoga da brine“ !
    Vi imate „Vucicevu garanciju“ da on „vise nece dozvoliti nikakve Oluje“ !

  7. Znam da ovo nećete objaviti ali, hajde da kažem, kao neko ko je „hleba jeo“ živeći medju njima. Tipičan arnautski teror o kome su pisali još i Branislav Nušić, Milan Rakić i drugi, kao srpski konzuli, još iz vremena Turaka. Medjutim, nepoznat je razlog, zašto se o tom teroru ćuti medju Srbima, zašto se ne evociraju te montruozne „uspomene“, sa detaljima arnautske bestijalnosti i iživljavanja? Uvek ponavljam, ko ih ne poznaje sigurno će ih upoznati, nadam se pre nego što plati glavom. Ovo je tipično postupanje za ovaj narod koji se ponaša kao čopor hijena. Postupajući „po zakonu“ mogu da pritvore, na 48 sati, bilo koga, a potom da pritvor produžavaju do beskonačnosti, uz besmislene optužbe za ratni zločin. Živeći medju njima, znam da na taj način mogu da uhapse bilo koga, uz neverovatan broj, naravno, instruiranih svedoka, koji će potvrditi da je taj Srbin, koga nikada nisu videli baš njih klao?! Znaju, shodno svojoj čoporativnoj logici, da će takav „zločinac“, čim se domogne slobode da napusti svoje vekovno ognjište a za njim će otići stotine drugih. Proverena metoda, koje bi se postideli i najortodoksniji nacisti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.