Srpska lista: Nacrt Statuta ZSO biće predstavljen u Briselu

Ostavite komentar


  1. Ljudi da li vi vidite da oni idu na to da uzmu i Presevo, znaci mani pricu i ZSO izjavite nesto tipa celo Kosovo je nase. Pa neka se oni malo nerviraju. Svaki put kad procitm albanske izjave meni pritisak ode na 300. Dizite malo i vi njima pritisak. Sto uvek da budemo fini.

  2. Ako su u komisiji za izradu Statuta ZSO učestvovali i predstavnici Srba sa Kosova trebalo bi da to da rezultate .

  3. Da je Srpska strana radila nacrt o ZSO već bi odavno bio završen ali ovako Priština neće da završi do 4 avgusta nacrt o ZSO.

  4. Opet sraman napad na crkvu. Izjave Vladike i Igumana nije bavljenje politikom nego briga za narod na KiM i upozorenje na izdaju koju sprema SNS. Kad ćete da pregovarate o imovini srpskih drzavljana na KiM i o drzavnoj imovini, o zastiti Manastira o povratku imanja manastirima. Mislite li da ce neko sa vama da razgovara kad tzv državi Kosova omogucite stolicu u Ujedinjenim nacijama. Zasto ste cekali 6 godina da pokrenete pitanje Saveza opstina a dali sve sto se od vas traži. Dali biste se tako poneli ako bi pregovarali o sopstvenoj imovini. Ima mnogo toga da se resi pre konacnog statusa. Naše granice nisu resene ni sa Hrvatskom ni sa BiH. Resite prvo to a status Kosova i priznanje Kosova kao nezavisne države može da čeka. Vidite koliko su Kosovari navalili da to rese jer vremena se menjaju a i sigurno je da veće izdajnike neće imati nikada vise kao sagovornike sa srpske strane.

  5. Ispada da samo politicari imaju vrhovnu pamet samo zato sto su u jednom momentu pobedili na izborima. Ovakvi orkestrirani napadi na predstavnike crkve nisu OK. Dobro je cuti sva misljenja pa doneti odluku. Ovo u vezi Kosova se ne moze rastezati u nedogled, ako ga ovi iz vlasti SNS daju albancima, zvrsili su sa politikom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.