Srpska lista: Naši poslanici prisustvovali sednici Skupštine Kosova iz proceduralnih razloga

Ostavite komentar


  1. :)))))))

    Odlicni su o i iz vuciceve ‘Siptarske Liste’ sa njihovim davanjem legitimiteta onima sa kojima se njihov gazda na TV Pinku svakodnevno ‘bori’!

    Nekako mi zvuci kao ona stara uzrecica da je neko „malo trudan“.

  2. Tako je..Kosovo damo-funkcije ne damo ! Niste vi Srpska lista vec privatna lista!

  3. Očigledno je šta hoće i šta žele kosovski nazovi političari.Njima je samo u glavi jedna stvar,a to je kako da se oslobode Srba i postanu etnički čista država.E pa gospodo malo ste se više zaneli.

    1. A ovo iz serpske liste prestave sam sebe zbog (zbog plate) i Marko Radojcica a ne serbe sa Kosova

    1. Pa gde si nikoletka, ti si udarnički bot kao i firma prva petoletka.

    2. Tacno tako. Srpska Lista je na izborima osvojila 46.000 glasova ima vise glasova nego Tacijeva i Hajradinova stranka zajedno I treca je politicka stranka posle LDK i Samopredeljenja. Na lokalnim izborima su osvojili apsolutnu vlast u deset (1/3) kosovskih opstina sto nema nijedna politicka stranka na KiM (Haradinaj ima vlast samo u Juniku seocetu kraj Decana) i naravno da se to nece lako ispustiti iz ruku kosmetskih Srba.

      1. Pa opet ti miodraže vraže. Šta to laprdaš o izbornim rezultatima na Kosovu kojem je tvoja ekipa koju očigledno zdušno podržavaš dala legimitet i legalitet državi Kosovo, kao i parlamentu i vladi. Tajno pregovaraju sa Haradinajem i Tačijem i onda pred narodom glumataju dične „patriJote“. A ovamo kao oni su oteli nešto od glasačkog tela na kosovu i ostvarili impresivan rezultat. Sve je to već viđeno kod nas sa komuno-radikalskom ekipom a ovo su logično njihova zabludela deca i njihovo bolesno viđenje borbe za „otadžbinu“ koju naplaćuju slobodnim kriminalom, prljavim biznisom i zastrašivanjem sopstvenih građana zarad opstanka na vlasti pa makar ona bila zločinačka.

  4. Ubacivanjem kartice u klupe poslanici Srpske liste su ispunili formalnu obavezu da ne odsustvuju sa sednica duže od šest meseci i zadrže svoje poslaničke mandate.

    1. Pa,……. poslaničke mandate su dobili od nekoga(?) koga trebaju valjda da predstavljaju u instituciji čije su mandate prihvatili. Kako će ih predstavljati ako ne idu na sednice i njihov glas, bilo kakav da je, se u toj instituciji ne čuje? Koristi od tzv procedura i formalnosti, jednostavno, niko nema i od njih se – mislim na širi krug – ne živi. Narodski rečeno: …….ako se uhvatiš u kolo onda igraj, a ako ne želiš onda se i ne hvataj u njega.

  5. Hahaha! Doobaar.
    Skoro pa kao onaj jalijaški iz Sarajeva:
    „Ne prodajem ja farmerke zbog para, već da raja ima šta da obuče.“

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.