Srpska lista o hapšenju Srbina u Leposaviću: Kada će međunarodna zajednica reagovati?

Ostavite komentar


  1. Dali vi iz te sl verujete u ovo sto propagirate?Cisto sumnjam,ali placa vam se „pristojno“iz Beograda.Ako neko treba da se stidi,to ste svakako vi,jer od kada stitite srbe,njih je sve manje a vi iz kriminalne liste sve bogatiji.I kome od vas odgovara da se situacija resi?

  2. Zasto da reaguju? Ovi policajci uhapse kriminalce koji su gadjali njihovu policiju i onaj KFOR. Zasto ne uhapse mene ovde u Gracanici?

  3. Bas da vidimo kako se odreagovati sa strane. Mi cemo kao i uvek mirnim putem reagovati svaka cast predsedniku na tome sto mirnim putem zeli da resi i ne naseda na provokacije

  4. Medjunarodna zajednica zaista treba u sto kracem roku da reaguje, nema smisla vise sav ovaj teror nad Srbima

  5. Ko reaguje operacionalna grupa krize i haosa crna lista amerike britanie pa vi ste sto serbski narod od vas ne vidi beli dane idi u gracanic druga prica vas prst tenderomana milionera samo patriota niste

  6. Medjunarodna zajednica treba podhitno da odreaguje povodom hapšenja i maltretiranja Srpskog naroda!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.