Srpska lista: Opozicija pokazala pravo lice reakcijama na vest o zdravstvenom problemu Vučića

Ostavite komentar


  1. Molim vas da ovu listu ubuduće natovare Vučićevom listom. Ni sami ne veruju kakve izjave daju. Razularene bande iz Prištine, u čiju će vladu već sutra ući….

    1. Čovek koji se poziva na ubistvo sto za jednog, javno kaže da će se osvetiti Ćuruviji, svakog dana sve koji ne misle kao on naziva izdajnicima, strabim plaćenicima i fašistima, teško da se može nadati boljim komentarima.
      Kako seješ tako ćeš i žnjeti.

  2. Ako sam dobro razumeo, vi padavičari ste izjednalili Vučića sa srpstvom. Jad i beda, koliko nisko može da se padne. Rođaci, sa svim botovima, članovima, kapilarnim glasovima i ucenama za vas je najviše 24-26% stanovništva. Realno je 14-17%. Zar vi mislite da preostala većina nisu Srbi i ne poštuju ništa srpsko? Potrebna vam je ozbiljna terapija.

  3. gomila beskičmenjaka koji će svi do reda da pobegnu u beograd sutra kada prvorođeni prizna kosovo. ali ako 97% ljudi glasa za njih onda su i zaslužili to što im diktator sprema.

  4. Velika većina u Srbiji se ne raduje njegovoj bolesti, većina strahuje od njegove bolesti.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.