Srpska lista osudila pucnjavu u Mitrovici

Ostavite komentar


  1. Takozvana Srpska lista se voza u automobilima sa tablicama Republjika Kosova! Ne smeta im, klicu i dalje Aco Srbine! Toliko imaju putera na glavi da znaju da kad on padne, padaju zajedno s njim!

  2. A drogadziju nisu osudili ? Pa radio je za srpsku listu ! Bas na ovaj nacin vucko i seselj su proteralji srpski narod iz Krajine ! Sad birajte ljijep zivot na Kosovu ili vicicev plan ?

  3. Srpski narod na KiM stoički izdržava ovo terorisanje ali Kurtiju treba da bude jasno da taj narod ima ko da štiti.. ako zatreba.

  4. Napadi na srpske porodice su smišljene i Kurti ne odustaje od svog plana da stvori sa zapadom veliku Albaniju.

  5. Bahato ponašanje Kurtijeve policije ozbiljno ugrožava sigurnost srpskih porodica.

  6. Od ispaljenih 7 metaka(na narko- dilera i krimosa i napada na policiju i bekstvo) 10 metaka se zarilo u decje sobice, 20 u igracke nevine srpske nejaci i preko 150 bojevih metaka po kucama, manastirima, okucnicama, apotekama i ognjistima srpskih ugrozenih domacina! Dokle trpeti zulum Kurtijevih zlotvora???

  7. Samo batalite kriminal i drogu i neće biti problema. Time se ne smete bavit ni kod nas u užu srbiju a hoćete na Kosovo. Isto bi prošli i kod nas u Srbiju sa tim ponašanjem i srbi i albanci iz srbije. Da budemo realni, nego citiram Ćosića. Laž je naše biće.

Ostavite komentar


Politika

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244 10

Snežana Rakić za Rezoluciju 1244

Kada je reč o statusu i sporazumima o Kosovu, Srbija bi trebalo da se drži Rezolucije 1244 i sopstvenog Ustava, izjavila je FoNetu poslanica Narodnog pokreta Snežana Rakić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.