Srpska lista: Paraziti skreću Vučića sa puta 1Foto: EPA-EFE/IGOR KUPLJENIK

Srpska lista saopštila je danas da sa svim članovima pruža punu podršku Aleksandru Vučiću da nastavi borbu za jaku, samostalnu, suverenu i naprednu Srbiju i da i ne dozvoli da ga napadi „onih parazita koji su uništavali našu otadžbinu do 2012. godine“ skrenu sa puta izgradnje moderne i jake Srbije.

„Očigledna je namera da se nasilno, mimo volje građana, fabrikovanjem laži smeni legitimna i legalna vlast u našoj zemlji i Srbija ponovo postane poslušnik stranih ambasada, umesto samostalne, jake i poštovane zemlje“, navedela je Srpska lista u saopštenju.

Lista je ocenila da po pitanju Kosova „čitav srpski narod na ovim prostorima pruža punu podršku“ Vučićevoj politici, „jer je više nego jasno da spoljni elementi ne gledaju sa odobravanjem na jačanje Srbije i ekonomsko uzdizanje našeg naroda“.

Ti spoljni elementi, naglašeno je, „koriste se najgorima iz naših redova, otpadnicima iz našeg naroda, koji su više nego spremni da prodaju nacionalne interese zarad ličnih i koji nastoje da kroz prljavu kampanju ukaljaju čast i ugled najboljeg među Srbima, Aleksandra Vučića“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari