Oglasila se Srpska lista otvorenim pismom srpskoj zajednici na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Rakicu sram te bilo, dok se ti bogatis zidas zgrade po Mitrovici, pozivas nesrecne srbe na slogu sa vama lopinjama.

  2. Treba taj narod motku u ruke i da vas protera da ne kročite na Kosovo,kriminalna bando…

  3. Prvo, nijedan od ove četvorice ne bi umeo da sroči ovakav text, dakle i njima su poslali nekog sa Pinka (kao PROFITiju, kao EPS-u, kao mnogima drugima…) ali vrhunac cinizma je korišćenje termina:

    „mirna, politička i demokratska borba“

  4. Sramote jedne……..kako vam kao nije ništa jasno?
    Zbog vas,zbog Vučića i loše kriminalne vlasti i politike se tako živi na Kosovu,tako da znate da narod nije lud i položiti ćete račune kad-tad

  5. Srbi skoro nestadoše sa severa Kosova i gle čuda oglasi se srbska lista u zadnji čas.

  6. Ja bih vama predlozi,svi vi iz S.L. na Ibarski Most i Stupiti u Strajk Gladu dokle god Kurti ne da Ostavku.

  7. Ово је по принципу: неки ћете да погинете, а неки ћемо и да се спасимо“. У Београду на води, наравно.

  8. Srpska lista je najodgovornija za polozaj srpskog naroda u kom se nalazi.sve kriminalac do kriminalca

  9. kolika ti je plata tebi i ostalima i vrhu te , nazovi je liste, kolika svi ste direktori direktori kakva odela nosite oblačite se kao i vas gazda , gazda srbije , uništili ste život sugradjanima batom delu kosova, uništili, ima mislećih ljudi al im se ne dozvoljava nista ,, samo vi sa vladate…dno dno.dno.dna.

  10. Po čitavom Kosovo su apoteke i magazine puno sa medikamentima. Vi ste oružje doneli umesto medikamenta. Svi će te odgovarati zbog toga. Mafija nema mesta na tlu republike kosova.

  11. Ukidali su vaši očevi i dede 1988 u mom Novom Sadu AP Vojvodine. Sad bi ste ljubili tu Autonomiju unsastavu Srbije da imate…

  12. zbog njih je mnogo srba napustilo Kosovo posle 2012, posebno se povecao broj iseljavanja 2018.godine

  13. Sve olos do olosa. Rakic je 2012 imao kiosk brze hrane u Mitrovici i radio kao vatrogasac. Sada je doktor nauka, profesor na fakultetu, poslanik, direktor JKP, predsedavajuci saveta Univerziteta i td. Najmanje 3 stana u Beogradu, jedan u Crnoj Gori i jedan na planini. A vi i dallje glasajte za njega i olos oko njega.

  14. Vama je lepo!Čudi me samo zašto se vi bunite, a običan narod ćuti i trpi.Uterali ste im strah u kosti.Više se plaše vašeg terora nego Albanaca.Kažete nema lekova, nema vakcina, a da li sve to ima vaša bagra. Imate svega i svačega u izobilju… a najviše stanova! Marš izdajnici Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.