Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na provokacije navodne „Narodne odbrane“

Ostavite komentar


  1. Molimo naše sugrađane da ostanu mirni, jer su ovakve akcije, ko god ih sprovodio, usmerene protiv mira i čine se sa zlom namerom u cilju dalje destabilizacije, kako bi se Srbi okrivili za eventualne nove incidente, poručili su iz Srpske liste
    Ističe se da je nekome očigledno namera da predstavi Srbe kao nasilne i da sa sebe skrene pritisak koji ima zbog ugnjetavanja Srba.
    Srpski narod sa Kosova i Metohije će mirnim metodama nastaviti da se bori za zaštitu svojih prava i interesa na ovim prostorima, poručili su iz Srpske liste. To celo vreme radi narod i Jos se silom izazivaju i provociraju nema nikakvog prava za nista niti sta illegalna policija da trazi nikuda to jeste provokacija i nemaju nikakvog prava za nista i da Jos silom provociraju da izazivaju to je zlocin sto svi znaju to se nemoze dozvoliti Nena nikakvog prava da silom rade sta god zele sto jeste zlocin u svemu i tovoravovnenste nemaju illegalna policija niti sta kurti svi znaju da to pravo kurti nema i treba da se postuje povelja UN uz prava i zakona pravom
    rezolucijom 12 44 SB UN to je pravo srbije u svojoj zemlji Sto treba da se postuje !!!

  2. Srpska lista poziva građane da ne nasedaju na provokacije navodne „Narodne odbrane“ nisu naroda krive silom se izazivaju provociraju silom se napadaju sto nemaju nikakvog prava i to se nemoze vise dozvoliti i trebajuse illegalno policije i svega sto jeste illegalno skloniti nemaju nikakvog prava da silom rade sta god zele Sto jeste zlocinom u svemu zla i lazi zlocine na gomili imaju dosta je bilo to je velika sramota sta u tudjoj zemlji rade nemaju nikakvog prava za nista da sami silom dati za nikakvih prava to je zlocin sto se nemoze dozvoliti narod imaju prava da brane svojih prava u svojoj su sopstvenoj zemlji svoj mir i svoju slobodu u svojoj zemlji to nije zlocin to je pravo narodu !!!

  3. Ako je Kosovo srpsko valjda se podrazumeva da su i opštine srpske. Zajednica srpskih opština je priznanje da Kosovo nije srpsko.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.