Srpska lista: Rašićevi predizborni spotovi vrhunac političkog besmisla

Ostavite komentar


  1. Kako se samo vi usudjujete da komentarisete tudje spotove, kada je tzv tv pink emitovala spotove koji su nisanili u ledja Olivera Ivanovica nije vas bilo da komentarisete !

  2. Poštenjačine,gde vam je Milan Radoičić? Na kom biračkom mestu će on pratiti izbore?Tamo daleko?

    1. Koliko ste ograničeni blagi Bože?! I to ne bi bila tragika, da nema mnogo onih koji liče na Vas. Kažu da glupost nije problem osim, ako nije koncentrisana na jedan prilično uzak prostor. Onda dolazi do izražaja sva njena „lepota“.

      1. Postovani Efendi Mula Jusuf,
        covek mora stvarno da da bude hrabar pa da napise ovakav auto-komentar. Svaka cast, BRAVO…

  3. Naravno da ste politički monstrumi, ubice i članovi vučićeve mafije.
    Kada i Albanci i Srbi shvate da ih predvode mafijaši koji odlično saradjuju dilujući drogu, oružje, ljudske organe…, dok narodu bacaju koske i provociraju sukobe, neće biti pomirenja i boljitka ni za jednog poštenog čoveka, bez obzira kojoj veri ili kom narodu pripada.

    1. E taj film o saradnji i miru nećete gledati. Zašto? U ljudskoj prirodi je da budu podeljeni.

  4. Srpska lista je mafijaska lista koja vedri i oblaci i po samoj Srbiji. Prete ljudima, vozikajuci se sa dzipovima, bez registarskih tablica, sa zatamnjenim staklima.

  5. Znaci program SL je da su ovi drugi izdajnici. Mrznja je sve sto nam nude. A posle ce to sve da pripisuju drugima

  6. Srpska lista odmah da aktivira onaj šareni voz, da potrpa u njega sve Đuriće, Vaciće, Radoičiće, Zelje, sve ovce i koze koje će da „poklanjaju“ tu i tamo, pa da jurnu preko prelaza i da drže kampanju. Pokažite se junaci, nemojte da se stidite svoje moći.

    1. Nazivati mafijom 95% srpskog birackog tela je besmisleno.
      Zalud Rasic, Petrovic i Rada trose novac i energiju da Albanci glasaju za njih (jer Srbi sigurno nece) jer Albanci nisu Bosnjaci i glasaju iskljucivo za svoje kandidate iz albanskih politickih partija.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.