Srpska lista sa predstavnicima EU: Deo problema na Kosovu bio bi rešen formiranjem ZSO

Ostavite komentar


  1. Ove iz EU ne interesuju mišljenja Srba, tu su samo da zadovolje formu, da simuliraju da brinu o svim narodima na Kosmetu.

  2. Koji konkretan problem bi bio time resen? Ni jedan! Problem kosovskih Srba je da oni ne mogu i nece da prihvate da su u bilo kom segmentu jednaki i ravnopravni sa tamo nekim Siptarima. Isto kao sto to ni u Hrvatskoj ne mogu prihvatiti da su jednaki sa Hrvatima i u Sloveniji sa Slovencima. Bilo gde da Srbin zivi, cak i samoj Srbiji, svugde su mu njegova „prava“ ugrozena i uskracena. Jedino su u Nemackoj snishodljivi i ponizni ali samo prema Nemcima. Svi ostali koji tamo zive im nisu ni do kolena i predstavljaju „nizu rasu“ za jednog Srbina.

  3. Zajednica da se formira okvirno bez ovlašćenja ali u duhu Ustava Kosova. Ima zivota na Kosovu, samo za SL i SNS ne.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.