Srpska lista: Zbog NATO intervencije niko nije smogao snage da se izvini

Ostavite komentar


  1. PA mozda bi se netko i zivinuo, da ste se vi izvinuli za dogadjaje , koji su prethodili ovome. Ili misle neki, da je to bombardovanje odluceno zbog nicega,iz cistog mira? Onako, neko rekao, ajmo ovu mirnu, pacifisticnu zemlju SRJ malo bombardovati? Cak su radili dobra dela, oslobadjali ljude u svojoj okolini godinama. Ali dosadno nam je, a oni su nam najblizi?!

  2. Da li se neko izvinio za zličine na Kodovu, hladnjače, masovne grobnice na teritoriji uže Srbije…?

      1. Srbski, obicno se ocekuje izvinjenje od one strane, koja je pocela da pravi rusvajt. Nije te mama ucila to? Ili uciteljica neka?

        1. @Slovenac

          Ako se uzme u obzir da u tih 4 razreda osnovne koje si uspeo da zavrsis nije stalo i ozbiljnije proucavanje istorije ovih prostora i sta se dogadjalo pre 90-tih, jos kada se na to doda tvoje povrsno znanje u vezi Ex-Yu ratova kao i ta seosko-patoloska srbofobija koju rasipas , nije ni cudo sto toliko lupetas. Zanimljivo kako neznalice imaju potrebu da rasipaju svoje neznanje i jos su ponosni na isto. Bavi se stvarima o kojima imas makar neko elementarno znanje.

  3. Sociopsihološki, a ima ih sa psihijatriskom patologijom tipovi su izazvali, rekao bih pozvali, NATO da nas bombarduje. I sada isti imaju vlast, lažu, kradu i slave, a to licemerno nazivaju „odavanje pošte stradalima“.

  4. Niko ne pominje ponašanje vojske SRJ i srpske žandarmerije prema albanskim civilima,srpskim državljanim,proterivanja,interna raseljavanja,ubistva…pre NATO intervencije!Nije moguće da su preko 300 000 kosovskih Albanaca,žene ,deca, bili članovi OVK i da ih je zbog toga trebalo proterati u Albaniju i Makedoniju 1998.god.!

    1. @Achtung,achtung,es wird bekannt gegeben!

      Niko ne pominje ponasanje Albanaca pre nego sto je vojska i policija poslata u vecem broju. Napadi na civile, napadi na policajce, kidnapovanja, ubijanja cak i „lojalnih“ Albanaca, kopanje rovova, patrole i rampe po putevima, pljacke itd. U optuznicama protiv pojedinih albanskih „heroja: su zlocini pocinjeni PRE slanja vojske i policije na Kosovo. Niko ne spominje ni kukavicku taktiku albanskih „oslobodioca“ ili kako su se Albanci ponasali unazad ko zna koliko decenija, sta su radili kao nacisticki ili turski saveznici ili sta rade u zadnjih dvadeset godina od kada je Kosovo kao „oslobodjeno“. Niko ne sponinje 70% kosovskih Srba koji su proterani od 1999. godine. Tako da…

  5. Posle onoliko zlocina – samo na Kosovu – i 20.000 silovanih zena jos smo dobro i prosli;
    Zar nikome od vas srBa i patriJota ne pada na pamet da je Kosovo bilo ona kap koja je prepunila vec ionako prepunu poslovicnu casu?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.