Srpska opozicija nakon izbora

Ostavite komentar


    1. Volim vas sto ne mozete da se izrazite i napisete odgovarajuce cinjenice i argumente nego svaki nesuvisli komentar zavrsite sa „pametnom dosta“.

  1. List Danas je, da citiram gospodina Demostata: „objektivno gledano neuspešan“ jer ima manji tiraž od, recimo, Kurira. Da li zato što Kurir ima kvalitetnije novinare? Mogao bih još da koristim Demostatovu logiku ali bi bila besmislena kao i njegov tekst.

  2. Sve su to Vucicevi projekti sa ciljem da razvuku glasace i u datom momentu ako steknu popularnost da se raspadnu u stilu srs.

    1. Lako. Ponudiš program i eto. Od kad ja pamtim, a i vi, svi ovde, svaka stranka od ’90-ih, koja je gubila izbore je kukala kako su pokradeni izbori, nisu bili pošteni, i slično. Ni jedna nije rekla „Izgubili smo izbore jer su ovi drugi imali bolji program. Tako je bilo, tako je sada, a tako će i biti. Dakle, džabe kukate, dajte program. Iz jedne partije, konkretno SS-p, Djilas kuka kako je za EU, i manju saradnju sa Rusijom, a njegov kum Mladja Djordjević kuka, kako je za Rusiju, i manje saradnje sa EU. Pa, ko normalan da vam veruje? Ni EU, ni Rusi vam ne veruju, a vi se pitate što vss narod prezire. Samo nastavite tako.

  3. Koja bre opozicija, pa ni najnizi procenat u istoriji niste mogli da predjete Mozda ste obicna rulja za ismejavanje , opozicija sigurno niste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.