„Srpska strana spremna da ode daleko“: Sagovornici Danasa o situaciji na severu Kosova koja je napeta kao 1999. i 2011. godine

Ostavite komentar


  1. Kako to da srbi iz Grscanice,Priluzja idr.ili njih skoro 75 %, od broja srba na Kosovu imaju kosovske tablice..a samo severu to ne odgovara jer se time “ priznaje kosovo“ a oni u Gracanici su valjda meksikanci..jednom recju Vucic pokusava da izazove sukobe i to moze skupo da kosta Srbiju..

  2. Srpska strana moze da ode daleko samo do 30 kilometara udaljene adfministrativne granice prema tzv Kosovu . To je bolna istina ali je istina.

  3. Da pogine neko od vojnika radi tablica.Neverovatno.Mislim da bi prvi put bilo u ljudskoj istoriji.

  4. Tenzije najvise odgovaraju upravo vucicu , jer ce gradjanima Srbije biti jako tesko objasniti nestasicu struje u zimskom periodu i ko zna jos cega . Samo elektroenergetski kolaps je neresiv u duzem vremenskom periodu a ako nastanu sukobi tu vec ima opravdanja

  5. @realnost

    Da, za raliku od „drzave kosova“ gde ima toliko struje da se izvozi i zaradjuju milijarde, zar ne? Ko ono bese ima ovog momenta restrikcije struje?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.