Borelj: Srpske snage treba da se povuku dalje od Kosova

Ostavite komentar


  1. Nelupaj vise naredi kurtiju nek se povuce sa severa i nece biti problema vi ste najvise krivi lazete volike godine stidite se

  2. Kakvo kosovo kad se pregovori vode bez statusnog resenja. Kosovo je Srbija i to nije parola nego cinjenica. I on i lajcak to znaju. Ako su zaboravili, mogu da pitaju u svojim maticnim zemljama. Dobice odgovor da ne postoji drzava kosovo

  3. ISTOVREMENO, SAD, Nemacka, Turska salju oruzje Albancima i ubrzano rade na obuci i izgradnji „vojske“ To Borelj ne vidi? To nije uznemirujuce? Kolicina licemerja koju dnevno izbacuju EU i USA sluzbenici obara rekorde.

  4. Nema logike,šta ti stranci ima da raspoređuju nas u našoj zemlji……..stvarno predsedniče nisi valjda toliki papak da ti i vojsku raspoređuju.daj ostavku leba ti jer će te pamtiti Srbija po mnogo zla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.