„Izdati modni prospekt koji precizira odeću i frizure koje Srbi na Kosovu moraju nositi“: Srpski opstanak povodom hapšenja Srbina s Kosova zbog majice

Ostavite komentar


  1. Da o tome svi mi u Srbiji i na Kosovu zajedno sa Vladom našom moramo zajedno raspraviti o nošenju odeće kako da samo Srbi nemaju pravo da nose majce Kosovo je srce Srce i druge majce a svi iz Albanije nose majce Kosovo je srce Albanije.

  2. Na Kosovu hapse zbog majica, u Hrvatskoj se skida spomenik na groblju zato sto je cirilici, ali tamo je sve demokratija, pa se to ne racuna, a ionako je upereno protiv Srba, pa nema veze.

  3. U Beogradu ne može da se uđe u sud ako na majci imaš logo koji ne odgovara sudiji.Šta je problem? Nije šikaniranje samo na Kosovu već u celoj Srbiji.

  4. Građanska inicijativa “Srpski opstanak” povodom hapšenja Stefana Spasojevića iz Zubinog Potoka zbog nošenja majice, od kosovske vlade traži izdavanje “modnog prospekta koji precizira odeću i frizure koje Srbi na Kosovu moraju nositi”. Hapšenje Spasojevića najoštrije osuđuju. Trebajuse osuditi u svemu svakog zlocina silom cine narodu to je zlocin sto nemaju prava da rade silom sta god zele u tudjoj i da zabrane narodu svakih svojih prava sto nemaju prava osudjujemo svakog zlocina kurtija i njegove lazne policije sto silom zlocine cine narodu u svojoj su zemlji u srbiji da nemaju tog prava da silom rade i svakim zlocinom sta god zele gde to ima i to zlo nema sta da trazi u tudjoj zemlji silom jer zla namerno i silom stvaraju sto se U svemu i vide i da to svi vide sta se narodu zla stvaraju svega je to zlocin !!!

  5. Iz ove inicijative postavljaju potanje kosovskog vladi, ali i međunarodnoj zajednici – da li je formirana “modna specijalna jedinica” s ciljem regulisanja odevanja Srba na Kosovu? Jeste tako Zar se to jasno ne vidi sta imaju laznea policija da trazi u tudjoj zemlji i sta radi lazna bezbednost sto nista ne spreci nego zla dozvoljavaju protiv naroda ako du i srbija i narod opemenuli medjunarodne zajednice nekokiko puta to je namerno sto rade to se jasno vidi sta rade to pravo nemaju jer sami tog zla stvaraju Sto se i vidi mesecima !!!

  6. „Izdati modni prospekt koji precizira odeću i frizure koje Srbi na Kosovu moraju nositi“: Srpski opstanak povodom hapšenja Srbina s Kosova zbog majice !!!

  7. Ja: Mozemo cak i isto da mislimo, ali sa tako „pismenim“ ljudima ne bih saradjivao u bilo cemu, pa ni u odbrani svog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.