„Referendum da Sever Kosova postane međunarodni protektorat“: Srpski opstanak predlaže rešenje za krizu na KiM

Ostavite komentar


  1. E, pa da, zbog vas 45.000 (toliko va ima na birackom spisku) treba uvesti medjunarodni protektorat! Jer, vi ste beli medvedi, koji vec preko trideset godina ucenjivanjem Srbije SEBI omogucavate vise nego lagodan zivot. A da li vam je palo na pamet da VISE Srba zivi juzno od vas. Sta sa njima?

  2. Super ideja,i moze sada i albanci iz presevske doline da zahtevaju isti tretman!Salu po stranu ljudi.Osvestite se vec jednom i pocnite da razmisljate svojom glavom,a ne glavom kriminalaca koji svrljaju po Severu Kosova.To su bande poslate od predsednika (ulicara)a zadatak im je da remete mir medju kosovskim srbima.Sve dok bude tenzija na Severu,oni ce ziveti lagodno i raskosno na stetu vas srba.
    Onoga dana kad im vi budete okrenuli ledja,nece ih ni vucic (ulicar)finansirati a vi cete moci da zivite normalno kao i svi ljudi.Zato,ne oslanjajte se na koje kakve strane ili beogradske institucije,jer vi ste jedini i idlucujuci faktor,kako cete ziveti u buducnosti.

  3. Onda je bolje resenje ono koje je predlozio Dragan Djilas tj. da Sever Kosova postane „bescarinska zona“ !
    Vazno je da ima sto vise „raznih predloga“ sa srpske strane a Aljbin Kurti „neka izabere“ ono sto mu se „najvise dopadne“ !

  4. Predlog nije los, pogotovu ako bi se prosirio i na ostatak Srbije. Stavljanjem Srba pod medjunarodno tutorstvo bi se stvorila jedna vrlo realna mogucnost za integraciju cele Srbije u EU u nekoj doglednoj buducnosti..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.