SRS: Izvršitelji i advokati da prestanu sa pljačkom Novosađana

Ostavite komentar


  1. Tačno, Informatika u dnevnom listu Dnevnik obkavi da će slati opomene za dug, mesto opomena srigla su rešenja od izvršitelja.Dug 2660 dinara , a za izvršitelja 13770 dinara, pet puta više od duga.Kako to da nazovemo ,ko ovde nije normalan, dokle!!!!!!

  2. – Kako stvari sada stoje, privatni izvrsitelji su SNS-u iskopali jako duboku rupu.
    – Upravo su oni (privatni izvrsitelji) jaka karta koju bi opozicija trebalo da odigra.

Ostavite komentar


Politika

Turneja Tamare Vučić po afričkim zemljama podseća na model po kojem je nedavno Olena Zelenska, posetila Srbiju 8

Turneja Tamare Vučić po afričkim zemljama podseća na model po kojem je nedavno Olena Zelenska, posetila Srbiju

"Prilično je neobična turneja supruge predsednika Republike Srbije, Tamare Vučić po afričkim zemljama. Tim pre ako te zemlje namerava da poseti predsednik Srbije na jesen. Još je neobičnija kombinacija da se tu našlo mesta i za jednog ministra dobro poznatog profila, Nenada Popovića. Moram da priznam da se ne mogu setiti takvog presedana u diplomatskim analima" , kaže za Danas Srećko Đukić, član Foruma za međunarodne odnose.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.