SRS Novi Sad protiv finansiranja izgradnje javnih garaža u gradu putem koncesija

Ostavite komentar


  1. Deluje razumno ovo što g. Jakšić govori. Nije mi samo jasno zašto ih je g. Šešelj (ponovo) učinio konstruktivnom opozicijom, tačnije „opozicijom“, ovaj put mutiranom radikalu.

    1. Izgleda da ne mogu da se „ugrade u tendere“ pa sad na sva zvona kukaju dok ne dobiju sta traze. Stara pokvarena radikalska igra.

  2. U NS postoji jedna izgrađena garaža od cca 250 mesta u ulici Danila Kiša. Nikada nije proradila a fizički je izgrađena. Taj deo grada je užasan za parking i ona bi sutra bila puna ceo dan da se otvori. Ali već nekih 8 do 9 godina to tkao stoji i propada. Vlasnik je Poslovni prostor Novi Sad. Sasvim dovoljan dokaz da NS ne ume da upravlja svojom imovinom u interesu svih nas. Do sada je mogla sebe da otplati ova garaža i da počne da zida i sledeću. Radikal se buni jer nije dobio deo kolača ali suština je da ne treba u koncesiju nego u puno vlasništvo privatnika svaka garaža a grad nabere kroz takse kojih ima milion vrsta dovoljno prihoda i ima rešen problem parkinga – problem koji su zaposlenici uprave grada i napravili za debelu nagradu (Urbanisti, ex ZIG i dr.) lošim urbanističkim projektima i dodvoravanju investitorima zgradarima.

  3. Radikal imena Jaksic ( verujem da nema rodbinskih veza sa “ nasim “ Jaksicima ) “ namerno“ , kao svi demagozi , zaboravlja da gradjani Novog Sada…. NECE …parkinge , umeston zelenih povrsina takozvanih parkova
    Pametnom dosta

  4. SRPSKA NAZADNA STRANKA i njeni koalicioni partneri u vlasti u Novom Sadu doneli su idiotski odluku da investitori pri izgradnji zgrada nemoralu obezbediti parking mesta za stanare.
    Sada hoce izgradnju garaža koje su stvarno potreba da daju privatnici jer ako bi ih gradili iz budžeta grada nebi mogli da se dovoljno nakraj para.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.