SRS podržava Madura u borbi za nezavisnost Venecuele

Ostavite komentar


  1. Čime su ovaj osuđeni ratmni zločinac i njegova propala, razularena partija primitivaca zaslužili mesto u medijima da nekome (makar to bio i maduro) i nečemu daju ili ne daju podršku!?

  2. Pobroju lopova koji su ukrali drzavni novac i stavili ga u svoj dzep,Venecuela je druga zemlja na svetu,iza Rusije.

  3. Ako srpska vlada mora da taktizira i da se ne zamera,

    potpuno je ispravno da neko kaze srpsko misljenje!
    bravo za gospodina Seselja!

    1. @dragoslav mihajlović***Ako srpsko mišljenje zastupa osuđeni ratni zločinac onda je Srbija u ozbiljnom problemu!

    2. To nije „srpsko mišljenje“, već mišljenje osuđenog ratnog zločinca i njegove partijske bande. A što srpska vlada ćuti, to je zato što vučić u maduru vidi sebe. I nije daleko od istine.

      1. Venecuela je pocetkom 90 tih bila najrazvijenija zemlja Latinske Amerike. Onda su prekinuli odnose sa Amerikom I okrenuli se Sesljevim prijateljima .Rezultat se vidi .Kada su nacionalizovali naftnu industriju, americke kompanije su proterane I pri tome izgubile milijarde ulozenog novca .Sada njihova naftna proizvodnja je mnogo manja nego sto je bila, jer nemaju tehnologiju koje poseduju zapadne kompanije .A Seseljevi prijatelji nikako da uloze vec isisavaju kao sto I kod drugih prijateljskih zemalja rade.nece uspeti da Madura odbrane , a videli smo kako njihova odbrana saveznika ide u Siriji , dozvolili su da se zemlja rasturi , pa su tek onda intervenisali,.

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.