Srušen zid u Mitrovici

Ostavite komentar


  1. Šta god ko mislio o problemu zida, nesporna činjenica, da u K. Mitrovici najviše dobijaju pešaci….

  2. Ovo je primer pljačke građana Srbije. Prvi put su opljačkani kad je zid sagrađen a drugi put kad ga ruše, sve ćemo to mi platiti dok se jedna grupa BESPRIZORNIKA rukovođena od strane SULTANA igra vatre PALI- GASI.

  3. Zidovi, vozovi, hidraulični stubići, bla bla bla…Kad ćemo konačno da vidimo šta se sve tamo poklanja potpisivanjem pa se ovde predstavlja kao istorijski uspeh diplomatije? Igrokazi i burleske traju samo da se zaborave prazni novčanici. Čudi me da se Vulin nije slikao sa čuvenim ““ključevima od stubića““.

  4. Ima li neko normalan,pa da vidi i shvati kakve gluposti radimo.S jedne strane kukumavčimo kako nemamo za normalan život,a na drugoj strani trošimo pare za bezvezne stvari,kojekakve zidove,podzidove,pešačke zone,fontane,da bi to sve posle nekog vremena rušili.

  5. Jedna, po jedna, padaju Vuciceve lazne tvrdjave! I na KiM i u Srbiji, i u EU i u Rusiji, i u SAD i…

  6. Ne znam da li mi je objavljen komentar u kome sam rekao da su famozni zid podigli tzv "Profesionalni Srbi" u sprezi sa albanskom mafijom. Na ime zidom bi se zakonito "Vidik" na lepši deo K. Mitrovice tj severni deo. Mnogobrojni kafići, restorani i picerije koji su obezvređeni i vlasnici Albanci su za male pare prodali, gle čuda jednom jedinom vlasniku. Rekao sam tada da će zid biti srušen jer to je deo "Pogodbe" srpsko-albanske mafije. Da li su se tu "Ugradili" i oni koji sada slave pobedu jednih ili drugih nikada nećemo saznati jer vikiliks i Snoudena a meni samo brišite komentare, važno mi je da su se mnoga moja predviđanja ostvarila…

  7. Pogrešan vam naslov, trebalo bi da piše ““““potporni““““ zid. Tako mu tepa ekipa na vlasti. Po istoj logici je I berlinski zid bio potporni, podupirao je nameru Rusa da spreče prelaženje zida.

  8. I zbog toga su Premijer i Predsednik Srbije dva puta isli u Brisel. I na kraju mora biti onakvo kako kaze Taci i tacka. Pitaste li kada ce formiranja ZSO i hiljadu drugih pitanja. Ne , zarad mira. Pa zarad mira vi ce te nas prodati zajedno sa Srbijom.Tako se ne pregovara vec se primaju naradjena Brisela .Kazite jednom istinu.

  9. U moje vreme to se zvalo "BALVAN REVOLUCIJA".
    Akteri su, manje više isti, samo da ne bude isti i rezultat.

Ostavite komentar


Politika

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji 10

INTERVJU Miloš Stanković (Novi DSS): Opstanak Republike Srpske se brani na Kosovu i Metohiji

"Može se dogoditi da agresivno insistiranje Aleksandra Vučića i SNS-a na projektu Jadar pitanje iskopavanja jadarita postavi kao sudbonosno pitanje, kako naše, tako i svih budućih generacija koje će živeti u Srbiji. Tada sve razlike u okviru opozicije treba ostaviti po strani. Ipak, prethodna loša iskustava sa delom opozicije, a o kojima je bilo reči, nalažu oprez", navodi u intervjuu za Danas Miloš Stanković, član Predsedništva Nove Demokratske stranke Srbije i profesor Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, upitan za saradnju opozicionih grupacija u borbi protiv iskopavanja litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.