SSP: Aktivisti SNS danima dolaze na vrata građana

Ostavite komentar


  1. Cim su pozvonili na moja vrata aktivisti SNS-a su mi postavili pitanje bez dobro jutro i izvinite da li cu glasati za listu Aleksandar Vucic.Postavio sam pitanje da li se navedeni kandiduje za gradonacelnika nisu odgovorili na moje pitanje.Glasacu za koga ja hocu i ne moram da im otkrijem za koga.Otisli su bez izvinite i dovidjenja.Ocigledno da im nisu skrenuli paznju da moraju da se kulturno ponasaju ili im je to ocigledno bilo strano.Zvonili su na vrata komsinice baka Milice koja je kad je otvorila vrata odgovorila na njihovo pitanje naravno za Aleksandra Vucica.Delite li i ovaj put namirnice kao prosli put bilo je sledece pitanje baka Milice.

  2. Sledeći korak uličnih jurišnih odreda bande na vlasti je iseljavanje vučićevih neistomišljenika iz njihovih stanova i oduzimanje imovine.

  3. SSP: Aktivisti SNS danima dolaze na vrata građana

    Aktivisti SNS „znaju od Vucica“ da u Srbiji zivi „posebno gostoljubiv narod“ koji „ume da doceka i ugosti“ svakoga ko ga poseti !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.