SSP: Da li ste nas ponovo lagali o broju umrlih?

Ostavite komentar


  1. Lepo je to što iznosite sve afere vlasti, uključujući i poslednji Telekom, pre toga Krušik itd. Međutim trebalo bi da vam bude jasno da javnim nastupima nećete postići poštovanje zakona niti će tužilaštvo da reaguje zbog ovoga što iznosite, to se može postići samo dolaskom na vlast.
    Mislim da bi SSP prevashodno trebalo da se bavi time kako doći na vlast, u šta ulazi i pitanje zašto narod neće Dragana Đilasa koji bi se ponašao isto ovako, a možda i gore od sadašnje vlasti.

  2. Jako nepromišljeno saopštenje. Klizav teren i veoma opasna teza, potkrepljena proizvoljnim tumačenjem statističkih podataka, koji zahtevaju struku i dublju analizu. Retorika ovog „pitanja“ je takođe kontraproduktivna.

  3. Ovi likovi iz SSP izgleda da ne gledaju televiziju, ili samo gledaju svoje kanale. Bolje bi im bilo da bar na njima objave koliko su kupili respiratora , maski i rukavica.

  4. Ovaj SSP je prava slika i prilika morbidnosti ove naše političke ili, bolje rečeno, politikantske scene? Izvorni i autentični SSP sa svojim dogmatičnim nalazima u koje svaki „pošten“ čovek ne sme da posumnja i „lažni Vučić“ sa još „lažnijim“ izborima, na kojima je pobedio sa „samo“ 65% izašlih birača?! Zaista, ako u nešto treba sumnjati to su ovi izborni rezultati. Doduše, izbori bi, možda, bili još „lažniji“ da je pobeda SNS-a i Vučića ostvarena u procentu od 80%?! U svojoj nemoći, u svojoj političkoj sterilnosti, gde se ne nudi ništa, a to se ništa, narodu, predstavlja kao sve, SSP je počeo da „kopa“ i po umrlima?! Stičem utisak, da bi njihova prava sreća bila još veća da je u Srbiji umrlo barem 5 puta više ljudi. Onda bi mogli da se raduju svojoj „istini“ i Vučićevim „lažima“?! Ganut sam /do besvesti/ na kakve je „argumente“ spala stranka koja se predstavlja kao „Stranka slobode i pravde“?! Bože mili, Bože mili?!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.