SSP: Dačić ugrozio nastavak dijaloga, nije reagovao na poziv poslanika na likvidaciju Đilasa

Ostavite komentar


  1. Đilas je sa rumunkom Tepić i Nikčevićem saradnikom Siniše Malog iz „privatizacija“ najbolji saradnik Vučića u borbi protiv opozicije
    jer gde god da je Đilas i ekipa umešan

    niko normalan neće glasati za tu koaliciju đto su pokazali Beogradski izbori 1018 kada je Đilas odvukao u minus Jankovića i Jeremića

  2. eto, indirektno bukvalno durektno , poslanik Sns,a,,, poziva na nasilje eliminaciju, O CEMU DALJE RAZMISLJATI KAKVA JE VLAST A.VUCICA I NJEGOVE SVITE

    1. Samo da te podsetim da tvoji mesecima crtaju metu na Vučića, pa čak i na trogodišnje dete, pa on nikad nije plakao kao Al KaDjidolaros. Ko poziva na nasilje? Vučić, ili Jovo Bakić? Ko priziva nerede? Svi iz samozvane bojkot opozicije.

      1. Tvoj vođa sam sebi crta metu,smišljeno ciljajući emocije onih koji su glasali za njega.
        Probaj na Informeru i postaneš zvezda.
        Ko je ubio Olivera?

  3. Bakarec, preletač, kažu da je bio kod Koštunice, koji ga izgleda nije naučio šta je politika, moral i čuvanje sopstvenog dostioanstva. Njegov današnji nastup je prava slika našeg parlamenta bez prave opozicije. On je danas ponizio Skupštinu! Dačić bi trebao da se izvini javnosti što nije sprečio Bakareca da javno preti likvidacujom Đilasa kao lidera jedne opozicione stranke. Ako SNS imalo drži do svog obraza trebalo bi Bakareca da izbaci iz redova poslanika naprednjaka i zamniga drugim poslanikom!

  4. Bakareca da pita pod hitno Koštunica šta taj radi kod Radikala, pardon presvučenih Radikala? Nekada perjanica DSS-a našao interesa kod Wadikala u novim opancima.

  5. Secamo se Djilasa
    Citiram
    A Šta ceš ti Prijatelju kad se Vlast
    Promeni gde ceš da Radiš
    Samo što Djilas kobajagi Zaboravlja kad je i gde je Psovao i Pretio Ljudima i ne Seca se
    A kad na njega malo Nasrne Verbalno neko on se ponaša ko ona Stvar
    Budi Muško Dragance

  6. Prva stvar koju treba da urade je njegovo izuzeće .Nisu ni počeli on ide po televizijama i gazi li gazi ništa mu nije sveto ni reč ni obraz.Treba da te razgovore vodi neko normalan na opšte dobro.Uzgred nas i svadja sa EU.
    Službenim autom ode po čvarke i kavurmu u Jagodinu na seminar o loženju vatre?Unesite malo dostojanstva u te razgovore!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.